Журналист: Съдебната система е свещена крава, трябва да й вярваме

  • 30 ноември 2015 19:41

  • 1388
  • 1
Журналист: Съдебната система е свещена крава, трябва да й вярваме
©

Записите просто потвърдиха просто нещо, което знаехме, че се случва – договаряне на дела. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ журналистът Силвия Великова по повод скандалните записи за "опраскване" на магистрати.

Този случай трябва да се провери. Хубаво е, че месец след като бяха изнесени записите, главният прокурор обяви, че това ще се случи. Записите не бива да се неглижират като "две каки си говорят". Ясно е, че още когато са правени - през февруари, са имали някаква цел. Не знам защо се пускат сега, но знам, че е важно да бъдат проверени изнесените в тях факти, коментира тя.

Съдебната система е свещена крава, трябва да й вярваме, каза журналистът Петьо Блъсков. Не бих черпил промяна или не промяна в отношението си от такъв повод, добави той.

По думите му периодът, който е избран за тези записи, подозрително съвпада с предстоящото гласуване на промените в Конституцията. Той определи изнасянето на записите като "хвърляне на кофи с кал" по съдебната система. Не може да се коментират неща, които ги няма на практика, заяви още Блъсков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1388 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.02 | 04:15

1
Тоя блъсков е страшна комуистическа курва

Добави коментар

Водещи новини