Откриха мъртви изчезнали баща и син

  • 30 ноември 2015 16:57

  • 4660
  • 2
Откриха мъртви изчезнали баща и син
©

Обявените за издирване от полицията в Бургас Танчо Петков и 15-годишният му син са намерени мъртви във водите на езерото “Мандра”, в близост до село Димчево, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

В резултат на съвместните издирвателните действия, осъществени от служители на отдел “Криминална полиция” при ОД на МВР-Бургас, Четвърто Районно управление-Бургас, Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” - Бургас и водолазни екипи от Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Варна, в 14.30 часа във водите на езерото “Мандра” в близост до село Димчево е открито тялото на 15 годишния Йорам Петков от Бургас. Два часа по-късно е открито и тялото на 44-годишния му баща - Танчо Петков, с когото младежа влязъл около 18.30 часа на 24 ноември да лови риба в езерото.

Припомняме, че двамата бяха обявени за издирване на 25 ноември, когато рано сутринта лодка им бе открита празна в езерото “Мандра” край село Димчево.

Телата на Йорам и Танчо Петкови са откарани за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ-Бургас. По случая в Четвърто Районно управление-Бургас е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4660 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.17 | 22:04

2
Най-вероятно един от тях не могъл да плува и е паднал, след което другият се е опитал да го спаси - нещо изключително трудно.
BOIKOOOO PAZAWRA NA ERDOGAN-SMURT KURWOOOOO

2015.12.31 | 17:58

1
SMURT ZA TURSKATA PAZAVRA BOIKO FES

Добави коментар

Водещи новини