Гимназисти крили марихуана в общежитие

  • 30 ноември 2015 16:19

  • 2970
  • 2
Гимназисти крили марихуана в общежитие
©

Двама гимназисти от пазарджишки училища са били задържани да крият марихуана в стаите си в едно от общежитията в града. Полицаите имали информация, че младежите са замесени в употреба на трева и ги проследили от гимназиите, в които учили.

Оказало се, че тинейджърите живеят в общежитие и при обиск в стаите на 16-годишно момче от софийското село Костенец и Р.Ш. – 17 г., от ракитовското село Дорково били открити полиетиленови пликове, съдържащи суха листна маса с общо тегло около 4 грама. Наркотестът реагирал положително на марихуана, съобщава Монитор.

На кръстовище в Пазарджик пък органите на реда засекли 17-годишен пазарджиклия. Той съхранявал в себе си малко топче, пълно с бял прах. Малко по-късно се оказало, че става дума за амфетамин. Намерената дрога е иззета, а младежите са задържани в арестите на полицейското управление в Пазарджик.

Спрямо тях се водят бързи полицейски производства. Все повече млади хора прибягват до наркотиците, отчитат от местната Областна дирекция на МВР.

Това е станало ясно при анализа на провежданите ежедневни действия на полицейските служители от силовото ведомство от региона по противодействие на разпространението и употребата на наркотични вещества.

На улица в Пещера автопатрул извършил проверка на 26-годишния пещерец Т.Ч. В джоба на панталона му били открити 12 хартиени пакетчета тип писмо, съдържащи кафяв прах. При направения полеви наркотест станало ясно, че се касае за хероин.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2970 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
NEBULA

2017.05.11 | 00:20

2
около 4 грама!!!! ''ZATVOR'' hahah ne moga da povqrvam!!! hvanali ste cql kartel!!! bravo gospoda policai!!!
monstakilla

2017.05.10 | 19:16

1
za kokoshka niama proshka,za milioni niama zakoni.

Добави коментар

Водещи новини