Жена нападна приятеля си, защото не харесала сексуалната поза

  • 30 ноември 2015 12:37

  • 4054
  • 0
Жена нападна приятеля си, защото не харесала сексуалната поза
©

Желанията на партньорката винаги трябва да се зачитат, особено ако говорим за секс. Понякога няма да бъдат съгласни да правят секс на определено място, друг път няма да искат да правят секс в определено място, но щом веднъж се случи чудото, препоръчваме да се съгласявате с всичко, защото никога не знаете кога ще се повтори чудото.

Това е историята на Уенди Лупър и нейният бивш приятел Майкъл Ворано. 45-годишната жена решила да даде втори шанс на Майкъл и след като стигнали до някакво споразумение, двамата отишли до склада, в който били прибрани всички вещи на Майкъл. Докато товарели багажа, Уенди се съблякла и попитала своя приятел дали иска да правят секс в склада.

Прочети повече ТУК!

 

Желанията на партньорката винаги трябва да се зачитат, особено ако говорим за секс. Понякога няма да бъдат съгласни да правят секс на определено място, друг път няма да искат да правят секс в определено място, но щом веднъж се случи чудото, препоръчваме да се съгласявате с всичко, защото никога не знаете кога ще се повтори чудото. Това е историята на Уенди Лупър и нейният бивш приятел Майкъл Ворано. 45-годишната жена решила да даде втори шанс на Майкъл и след като стигнали до някакво споразумение, двамата отишли до склада, в който били прибрани всички вещи на Майкъл. Докато товарели багажа, Уенди се съблякла и попитала своя приятел дали иска да правят секс в склада. Прочети повече ТУК!

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/zhena-napadna-priyatelya-si-zashtoto-ne-haresala-seksualnata-poza.104449.html

Последвайте канала на

Novini.bg
4054 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини