Осъдиха мъж да чисти улици 200 часа, задигнал кола на почистваща фирма

  • 30 ноември 2015 10:52

  • 883
  • 0
Осъдиха мъж да чисти улици 200 часа, задигнал кола на почистваща фирма
©

Уникално споразумение одобри районният съд в Бяла Слатина.

Магистратите постановиха пробация и 200 часа общественополезен труд за мъж от село Попица, откраднал товарен автомобил на почистващата фирма „Василка София“, съобщи tribali.info. От документите по делото става ясно, че обвиняемият М.П., който е с начално образование, безработен и осъждан, се признал за виновен, че на 3-ти срещу 4-ти май тази година е откраднал автомобила на почистващата фирма. Кражбата на товарния „Форд Транзит” била извършена в Мездра. Возилото било паркирано в имота на небезизвестния в Мездренско Тодор Живков, който се прочу с шофирането си на заден по пътя между Враца и Мездра това лято и арогантното си отношение към служителите на реда.

След кражбата М.П. си свършил работата с возилото и го е оставил близо до село Попица, където било намерено и крадецът бил хванат.
За кражбата М.П. ще трябва да се подписва два пъти седмично и да се среща периодично с пробационен служител, както и да положи 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото в рамките на две последователни календарни години. Определението е окончателно.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
883 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини