Иван Гарелов: Политиката ни започва да звучи много по-координирано

  • 30 ноември 2015 07:51

  • 3406
  • 4
Иван Гарелов: Политиката ни започва да звучи много по-координирано
©

Политиката ни започва да звучи много по-координирано. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се опитва да балансира между двете империи. ЕС и Турция се споразумяха за безвизово пътуване и Меркел се опитва да се спаси след като покани бежанците в Европа като ги задържи в Турция, анализира журналистът Иван Гарелов в ефира на Нова ТВ.

Зоната за сигурност, която Турция иска да създаде, има много опасна роля. Турция иска буфер между нея и Сирия. Там има възможност да бъде създадена турска автономна република, която се заселва с тюркмени и чеченци. Тази зона иска Турция, но пък Русия не се съгласи и я подразни със своите бомбардировки. Ако кажем, че сме за таква зона ние взимаме страна на антикюрдска държава, което не е изгодно за нас, каза Гарелов.

Хората се страхуват от Трета световна война. Има разделение в обществото ни на Русия-НАТО. Хората трябва да се успокоят. Първо ние трябва да имаме координирана външна политика, категоричен е журналистът. Не може министърът на отбраната и премиерът да изказват различни мнения. Позицията на президента е по инерция, дай да се бие по Русия, каза Гарелов.

Трябва да стане ясно, че границата ни се пази, нека не забравяме, че 28 000 нелегални са преминали през България, това плаши хората, анализира журналистът. Турция провокира Русия със свалянето на самолета. Очевидно е, че турците са очаквали руския самолет. Той се е връщал след бомбардировки. Турция се опитва да въвлече НАТО в конфликта. Турция иска да ограничи Русия в региона и тя да се отдръпне от този регион. Ердоган се чувства като султан, а Путин като цар, егото им трябва да бъде намалено, за да има намаляне на конфликта, завърши Гарелов.

Последвайте канала на

3406 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.12.02 | 12:51

4
Брилянтно! Гарелов си е Гарелов!!!

2015.12.02 | 12:51

3
И тоя си върти д-то ,като ветропоказател ! Пинокио е обаче твърд по отношение на д-то си ,само на краварите и на никой друг !

2015.12.02 | 11:12

2
Написах" идиот-политици", а не"политици"? Не правете цензура,моля!

2015.12.02 | 11:09

1
Г-н Гарелов,вярвате ли ми,че ние сме девета дупка на кавала, нищо,че политиците ни се репчат понякога като аслани? И най-важното,че никой не ни бръсне за сливи,благодарение на някои наши идиот-политици?

Добави коментар

Водещи новини