Миков се скара на червените да не изнасят вътрешнопартийните дискусии

  • 28 ноември 2015 13:18

  • 1509
  • 6
Миков се скара на червените да не изнасят вътрешнопартийните дискусии
© Булфото

„Последното заседание на Националния съвет беше показателно за това как някои другари разбират вътрешнопартийния живот и своята роля в него. Преди всичко трябва да е ясно, че БСП има устав и всички решения на органите на партията трябва да се разполагат на плоскостта на неговите разпоредби”. Това заяви председателят на БСП пред членовете на НС на партията. 

„Гласуването, което проведохме предния път, беше в противоречие с устава и в интерес на партията”, отбеляза Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, но едновременно с това попита: „Как ще засилим доверието в партията и надеждността на нейното функциониране, ако продължим да прокарваме личните си, често неполитически интереси, в нарушение на правилата?”.

„Трябва да е ясно, че дискусиите по вътрешнопартийни въпроси следва да се водят преди всичко в уставните органи на партията. Изнасянето им в медиите и другаде може и да обслужва нечий частен интерес, но не допринася за добрия облик на БСП сред хората”, категоричен бе лидерът на левицата.

„Ако някой не е разбрал от доклада ми на предишното заседание на НС какви са причините за лошото представяне на БСП на последните избори, той или не е слушал внимателно, или пък не обича да слуша неприятни новини”, каза още Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Председателят на БСП припомни, че много хора са заявили, че „ръководството не е казало нищо за причините за лошия резултат. 
„Смятам, че достатъчно беше казано. Могат още много неща да се кажат и на нашите заседания и на заседанията на Общинските и Областните съвети, които трябва да конкретизират проблемите, за да търсим заедно решения както на национално, така и на областно и общинско равнище”, подчерта Миков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1509 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
БСП И МИЛИОНЕРИТЕ

2015.11.30 | 00:15

6
КОГА ЩЕ ИЗГОНИТЕ МЛАДОЦИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ БСП ? КОГА ПАРТИЯТА ЩЕ СТАНЕ НА ПРАКТИКА СОЦИАЛНА , А НЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКА И ОЛИГАРХИЧНА ? ЗАЩО НАЙ-ГЛАСОВИТИТЕ СА МИЛИОНЕРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ В БСП ?КАК ТАКА НАТРУПАХТЕ КАПИТАЛИТЕ СИ БЕЗ ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ДРУГАРИ КАПИТАЛИСТИ И ОЛИГАРСИ ? НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ РОВЕЩИТЕ В КОФИТЕ ЗА СМЕТ СОЦИАЛИСТИ И КОМУНИСТИ ?
Мохикана

2015.11.29 | 13:19

5
Най-важно е единството! БСП осъзна,че без него не може. Партията продължава напред въпреки всички сътресения!
stoiko

2015.11.29 | 13:18

4
Bez komentar,razpada se.

2015.11.29 | 13:17

3
Мееков, Мееков теб Станишев нарочно те постави, за да видят вашите хора, че има и по-зле от него. Не подкрепям партията ви, но е жалко, че няма опозиция.

2015.11.29 | 13:17

2
Кой изнесе опорните точки??? К'во правим сега другари???

2015.11.28 | 19:26

1
Хей неразбра ли че нямаш автаритет..никой не те чува.Чакаме конгреса че да си вървиш..Миков разби Б.С.П.--неудачник,нестава за водач...

Добави коментар

Водещи новини