Габровец преби таксиметров шофьор, отказал да го качи

  • 27 ноември 2015 14:41

  • 2661
  • 1
Габровец преби таксиметров шофьор, отказал да го качи
© Булфото

Габровец преби таксиметров шофьор. След постъпката си агресорът е бил задържан за срок до 24 часа, а срещу него вече е заведена преписка, съобщиха от МВР.

Случката се разиграла в малките часове в четвъртък. Около 00.30 часа при обход по ул. „Чардафон“ в Габрово, полицейски екип забелязал мъж, който нанасял удари с ръце по главата на друг мъж, седящ на шофьорското място в таксиметров автомобил.

Униформените прекратили конфликта незабавно. Установено било, че скандалът възникнал между 41-годишен мъж от Габрово, който искал да се качи в таксиметровия автомобил, и 52-годишния водач.

Повод за конфликта бил отказът на таксиметровия шофьор да превози мъжа, тъй като разпознал в него некоректен клиент. При предишни нзаявки за превоз той отказвал да плати за услугата. Това, според побойника било достатъчен повод да му налети с юмруци.

41-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. По случая е заведена преписка.

За още един случай, свързан с насилие, информират от пресцентъра на полицията в областния град.

51-годишен мъж, който влязъл в дома на бившата си съпруга, е бил задържан. Арестът му бил извършен в сряда около 18.15 часа, а повод – скандал в жилище на ул. „Никола Войновски“ в града.

Действията мъжа били в нарушение на заповед за защита от домашно насилие, издадена от Районен съд – Габрово. Задържан е за срок до 24 часа, а по случая е заведена преписка.

Последвайте канала на

2661 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.11.29 | 01:22

1
Slychaino ne li e Ziganin tozi klient ..??? ,praviat si kokvoto si iskat veche..predstavete si sled oshte 5 ili 10 godini kakvo shte e ako ima vse oshte jivi bulgari togava..

Добави коментар

Водещи новини