Баровци броят хилядарки за магически бижута

  • 27 ноември 2015 12:49

  • 2817
  • 0
Баровци броят хилядарки за магически бижута
©

Древното мистично учение Кабала печели последователи у нас, като промотира накити и амулети за здраве, изобилие и успех в мрежата. Цените на бижутата тръгват от 180 лева и стигат до 3000 лева, пише в. „Телеграф”.

Кабала набира скорост у нас и нашенците се обучават на него онлайн. В основата му са древните закони на юдейството. По същото това учение преди години се запалва певицата Мадона. Според чуждите медии изпълнителката пръскала голяма част от парите си като дарения по центровете Кабала. Сред други популярни личности, спрягани с него, са Парис Хилтън, Виктория и Дейвид Бекъм.

Отскоро у нас баровци плащат хилядарки, за да си купят магическите пръстени и амулети на Кабала, за да имат успехи. Така например пръстенът за изобилие се предлага за 2727.70 лв. в мрежата, установи проверка . Амулети за здраве и защита на бебета вървят от 127 до 229 лв. Ключ за просперитет се продава за цената 288 лв. Освен онлайн магазини за бижута Кабала се оказва, че у нас вече има сайт на български на Международната академия за изучаване на мистичното учение.

Според представители от Дирекция „Вероизповедания” Кабала няма организирана структура у нас, а обученията не се определят за религия. Експертите свързват учението повече с врачките и гаданията и не го приемат за заплаха.

Последвайте канала на

Novini.bg
2817 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини