Кенеди убит заради готовността си да разкрие наличието на извънземни

  • 27 ноември 2015 12:31

  • 9816
  • 7
Кенеди убит заради готовността си да разкрие наличието на извънземни
© Gettyimages/Gulliver

Съседското момче Тимъти Проктър открива първото парче метал по време на разходката с домашното си куче. Тимъти е заинтересуван от странния предмет и решава да го прибере, разказва 168 часа.

Малко по-нататък в полето той открива още и още метални отломки. Момчето показва находките си първо на фермера Уилям Мак Брейзъл, чието ранчо граничи с имота на баща му. Оказва се, че и самият Брейзъл е намерил нещо подобно. Мъжът отива при градския шериф да се похвали, а ченгето на свой ред звъни на военните. Така от дума на дума се ражда може би най-сензационната и достоверна история за извънземни, която остава в архивите като "Случаят Розуел".

Случилото се в малкото американско градче и до днес възбужда емоциите на видните уфолози по целия свят. Неслучайно той е разгледан и по време на амбициозната конференция, провела се преди дни в София. Тя е организирана от астрофизика на БАН проф. Лъчезар Филипов. Той от години неуморно се опитва да увери недоверчивата по природа българска общественост, че зелените човечета наистина съществуват, дори и да не са оцветени непременно в зелено. Факт е, че и ние сме дали нещо на света по въпроса с извънземните. Спомнете си само Царичина, където военните копаят дълго и неуморно и търсят извънземен космически кораб

- поне според една от версиите. На много други места по страната нашенци също твърдят, че също са виждали пришълците, но сериозната наука презира словоблудстването.

Може би и заради това проф. Филипов кани у нас популярни уфолози от цял свят, които да покажат достатъчно достоверни доказателства за съществуването на извънземни. "168 часа" също се постара да се разрови в старите архиви, за да събере най-интересните случаи, които не са намерили своето обяснение и до днес.

Вече споменатата история в американското градче Розуел едва ли някога ще загуби своя блясък, освен ако военните веднъж завинаги не разкажат какво точно са открили в земите на Уилям Мак Брейзъл. Защото те идват на мястото почти веднага след като фермерът е показал на шерифа парчетата метал. Мястото е отцепено с телена ограда и пиле не може да прехвръкне. Хората в града разчитат само на слуховете и на разказите на очевидците. Фермерът Брейзъл бързо се превръща в звезда с твърденията си, че откритите от него отломки не са се поддали на никаква обработка. Той ги пробвал с чук, с бургия, с какъвто тежък инструмент има подръка, но не успява да направи и драскотина върху металните късове. За негово съжаление няма как да докаже думите си, тъй като униформените са му отнели всичко, намерено в полето. След няколко седмици военните се изнасят с камионите си, но с това историята не приключва. Година или две по-късно от "Случаят Розуел" тръгва друга сюжетна линия, която ни отвежда до не по-малко легендарната "Зона 51".

Това е складът на Америка, където се съхраняват всички налични доказателства за наличието и на други разумни цивилизации във Вселената освен човешката. В един от подземните хангари в "Зона 51" най-вероятно се съхранява извънземният кораб, катастрофирал край Розуел. Поне така твърдят няколко поколения уфолози. Според тях военните са намерили космическия апарат в ранчото на Брейзъл и са го транспортирали по най-бързия начин в секретната си база.

Последвайте канала на

9816 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
По запознат

2017.03.25 | 12:38

5
Аз доколко съм чул, Кенеди е убит, защото е искал да спре монополисткия федералния резерв.

2017.03.25 | 12:38

7
да така е, а лъжата с извънземните е изфабрикувана от тези, които държат ФЕД и не искат истината да излезе наяве...
летящият холандец

2017.03.25 | 12:38

6
Само да допълня, че също така е искал да реформира изоснови ЦРУ.
дд

2016.03.06 | 20:31

1
тук можем да се замислим кой управлява монополите , тая версия се говори отдавна , смятате ли че президентите управляват страните защото аз смятам че те са поставени лица на корпорации , тук идва въпроса кой управлява тези корпорации/ а и още нещо / къде изчезва златото на американския резерв ,всяка година се изкопават 10 тки тонове злато но то мистериозно изчезва
садок

2017.03.25 | 12:37

4
илюминати

2016.03.06 | 20:32

2
Що не вервате бе хора ? Та аз от 35 години живея с извънземно ! Даже и хабер си нямате какви неща са ми се случвали с него ...

2016.03.06 | 20:32

3
Aлф да не ти изяде котката

Добави коментар

Водещи новини