Русия: Ердоган се обади часове след инцидента

  • 27 ноември 2015 12:13

  • 6497
  • 1
Русия: Ердоган се обади часове след инцидента
© gettyimages

Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва е звънял на руския си колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 по повод свалянето на Су-24, предаде ТАСС.

Днес говорителят на държавния глава на най-голямата по територия страна в света Дмитрий Песков потвърди за обаждането от Анкара. "Да, обадиха ни се. Това обаче стана най-рано седем часа след като нашият самолет бе свален от турските военновъздушни сили", каза той.

Песков също заяви, че руските военни не са прекратили операциите в Сирия в районите до турската граница, както по-рано написа анкарският в. Хюриет. Той също потвърди, че руското военно министерство е прекратило всички връзки с колегите си от Турция.

Говорителят на Путин заяви за получено искане от страна на Ердоган да се срещне със стопанина на Кремъл. "Решение за отговор на този въпрос все още не е взето", каза Песков.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6497 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.11.30 | 09:27

1
EрдуГАД се насра на метеното ! Ей му на "Турски паток " или патица ,ей му на и атомни електростанции,ей му на милиарди от руски туристи !Лакомията не води до добро !Нефта от ИД ще му излезе през носа !

Добави коментар

Водещи новини