Каракачанов: Българщината се забравя, никой не обръща внимание на нашите сънародници (видео)

  • 27 ноември 2015 11:43

  • 1852
  • 1
Каракачанов: Българщината се забравя, никой не обръща внимание на нашите сънародници (видео)
©

Преди 96 години на тази дата България е принудена да подпише договор, който е определен като диктат. България е принудена да загуби чисто български земи. От нас са отнети и Западните покрайнини, идеята на тогавашните миротворци е да наложат система от мирни договори, които да унижат победените държави и те да не могат да защитят интересите си, още тогава става ясно, че ще се стигне до нова Световна война, каза в декларация Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността от ВМРО в парламента по повод годишнината от подписването на Ньойския договор.

България влезе във Втората световна война, за да защити своите граждани. Думата национализъм беше забранена след 9 септември 1944 г.. Космополитизмът и глобализацията имат за цел да унищожат националния дух на народите, но и този път не се получава, защото нациите в Европа са исторически, каза той.

Думата българщина се забравя, никое правителство не обръща внимание на нашите сънародници, останали под чужда власт, обвини Каракачанов. Българският език и култура бяха преследвани в Македония, не може да си затваряме очите пред това, което продължава да се случва в териториите с българско население, категоричен е патриотът.

Кой забрани на българските политици да защитават българите в беда? Стигнахме до там, че да обясняваме на безхаберни чиновници, че населението в Македония е българско, това е позор за България и всяко българско правителство, категоричен е Каракачанов.

Тази дата трябва да ни подсеща, че българите трябва да имат национална политика. Ние трябва да приберем своите граждани, защото този който забравя, че България не е само жълтите павета и черноморските курорти. България е там, където има хора, носещи с гордост българското име. Будни български младежи ще почетат датата с факелно шествие, завърши той.

Последвайте канала на

1852 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.11.28 | 16:28

1
историята трябва да се знае !!! ДЕ СЕ УЧИ поне в БЪЛГАРСКИТЕ училища !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини