Валентин Радев: Парламентът се съгласи да се откъснем от тежката зависимост от руската военна промиш

  • 27 ноември 2015 10:46

  • 1473
  • 1
Валентин Радев: Парламентът се съгласи да се откъснем от тежката зависимост от руската военна промиш
©

Лично аз започнах да си мисля за това дебатът дали не стане къде сме ние във Варшавския договор или НАТО. Имаме две години да направим нещо, за да имаме летящи самолети, няма друга задача в момента, каза депутатът Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 от ГЕРБ в парламента.

Договорът ни за сътрудничество с Русия приключи през месец септември, но всички ние подкрепихме идеята да започнем да приключваме тежката ни зависимост от руската военна промишленост, припомни той.

В Европа има три държави, които имат МИГ ние, Полша и Словакия. Тези държави сами си поправят самолетите и никой не се страхува да лети със самолетите, каза Радев.

Тежката ни задача е да придобием нов тип целеви натовски изтребител. Ако някой тук си мисли, че сме във Варшавския договор с единия крак то тежко се заблуждава, категоричен е Радев. Ние ще летим с държавите от НАТО, а не с други държави, затова се нуждаем от натовски самолети, завърши той.

Последвайте канала на

1473 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
болшевизмът е вреден за нормалните хора

2015.11.27 | 21:28

1
рубладжийте нека си квичат много грухтене за фалшиви рубли

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини