Нинова: Управляващите не могат да правят бюджети

  • 27 ноември 2015 07:53

  • 1649
  • 3
Нинова: Управляващите не могат да правят бюджети
©

Според мен Бюджет 2016 няма да бъде изпълнен. Фактът, че и тази година правим актуализация, показва, че те не могат да правят бюджети. Това каза депутатът от БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в ефира на БТВ.

Вчера ние предложихме наше виждане за нов бюджет. Догодина България ще плаща повече, отколкото изкарва, предупреди Нинова. Според нея тези 5 млрд. лева дълг ще са и за покриване на стари задължения. В случая политическата грешка е умишлена. Аз им казвам "джобните пари на министър-председателя".

Водещият цитира думите на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, според който вече сме влезели в дългова спирала. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се съгласи с тази теза. Според нея сериозният удар е по социалните плащания, които са били замразени. Нямам как да симулираш приходи. Неразумно е да имаш 100 лева, да ги държиш на влог за 2 лева лихва, при което да имаш сметка, която да платиш и да теглиш заем с 5 лева лихва.

В никакъв случай този бюджет не е реформаторски, категорична беше Нинова. Иска ми се този бюджет да се актуализира в края на 2016, особено в социалната част. Ние не бихме предложили вдигане на данъците, по-скоро подобряване на икономиката и подобряване на събираемостта на данъците. При положение, че народът няма работа, как ще вземеш повече пари от него, учуди се тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1649 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СОЦИАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ

2015.11.28 | 17:05

3
ДА СИ МИЛИОНЕР КАПИТАЛИСТ, ОЛИГАРХ И ДА СЕ НАРЕЧЕШ СОЦИАЛИСТ Е ГАВРА С ПОЧТЕНИТЕ СОЦИАЛИСТИ ,КОМУНИСТИ. МЛАДОЦИ СОЦИАЛИСТИ БЕЗ ДЕН ТРУДОВ СТАЖ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ. КАК ТАКА ДРУГАРИ ? С ЧЕСТЕН ТРУД ЛИ ? ИЛИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН ? ВИЕ ДОВЕДОХТЕ БСП ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ. ВИЕ ОКРАДОХТЕ НАШАТА МИЛА РОДИНА. БЕЗСРАМНИЦИ !

2015.11.28 | 10:59

2
Интересно ми е кога и тая пачвра ще избяга от БСПто... Въпрос на време е ....
oooooooooo

2015.11.28 | 10:59

1
КУРнелия и за ,, Дунав мост \'\' не става - вижте колко ГРОЗНА става като започне да плюе...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини