Правителството ще определи почивните дни през 2016 г.

  • 27 ноември 2015 07:27

  • 1515
  • 0
Правителството ще определи почивните дни през 2016 г.
© Novini.bg

На заседанието на Министерския съвет днес министрите ще определят как да бъдат разпределени почивните дни през 2016 г. На правителственото заседание, което бе насрочено за петък. Това се наложи, защото премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе на официална визита в Китай заедно със седем министри.

Предстои да бъдат обсъдени и приети някои промени в бюджетите на отделни ведомства. По предложение на военния министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. министрите ще приемат промени в утвърдените разходи по области на политики по бюджета на Министерството на отбраната за 2015 г. Министрите ще обсъдят и проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на младежта и спорта за 2015 г. за изплащане на стипендии по програмата на мерките за закрила на деца с изявени дарби.

По бюджета на МОСВ и транспортното министерство също ще бъдат направени вътрешнокомпенсаторни промени на предвидените разходи. На образователното министерство пък ще бъдат отпуснати допълнителни средства за изплащане на допълнително възнаграждение за постигнати резултати от труда на директорите на общинските детски градини, училища и обслужващи звена и на педагогическите специалисти в общинските обслужващи звена.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1515 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини