10 от най-налудничавите идеи на милиардери

  • 26 ноември 2015 16:41

  • 2795
  • 0
10 от най-налудничавите идеи на милиардери
©

Милиардерите не са известни само с това, че правят състояние от иновативните си бизнес идеи, а и с ексцентричните си и откачени хрумвания, които изглеждат невъзможни. Но това са същите тези идеи, които ги превръщат в такива, каквито са – милиардери.

Всеки предприемач среща доста силен отпор от хората за идеите си. Но именно това е, което ги движи напред или разбива мечтите им. Дори милиардерите трябва да доказват и защитават своите идеи. Вижте 10 от най-откачените им хрумвания.

Титаник II на Клайв Палмър

Австралийският милиардер Клайв Палмър инвестира в копие на кораба Титаник, което струва 500 млн. долара. Той няма да може да потъва, ще бъде с размери 270 м дължина и 50 м височина и ще тежи 40 хил. тона. Титаник II ще има 9 палуби и 840 стаи. Първоначално обявените планове бяха корабът да направи първото си плаване през 2016 г., но се появиха слухове, че проектът ще бъде отложен. Това не е единствената налудничава идея на Клайв Палмър. През 2013 г. той обяви намерението си да възроди изчезнали видове динозаври в парка Palmersaurus в Куинсленд.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
2795 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини