Прекрасни филми по реални любовни истории

  • 26 ноември 2015 15:33

  • 3175
  • 0
Прекрасни филми по реални любовни истории
©

Сигурно сте чували израза „Любов като на кино“. Но понякога животът е най-силното вдъхновение за режисьорите и сценаристите на любовни филми.

В реалността се случват такива истории, каквито човек трудно би могъл да си измисли. Нека ви разкажем за няколко прекрасни любовни филма, базирани на истински случаи.

"Яж, моли се и обичай"

"Eat Pray Love"

Във филма: Преуспялата писателка Елизабет изведнъж осъзнава, че не живее така, както би искала. Тя решава да зареже всичко и да замине на пътешествие, за да намери себе си. В Италия се отдава на кулинарни удоволствия, в Индия се опитва да намери своя духовен път. И в крайна сметка в Бали среща истинската си любов.

В живота: Филмът е заснет по автобиографичната книга на Елизабет Гилбърт. Романът е много личен и любовната история на Елизабет и Жозе (във филма се казва Фелипе) на екрана е показана точно така, както се е развивала в реалния живот. С една подробност – в края на филма влюбените решават никога да не сключват брак, а всъщност все пак са се оженили. Това обаче станало по случайност – при пътуване със самолет Жозе бил задържан на границата и депортиран от САЩ. Сега Елизабет и Жозе живеят в Ню Джърси и държат собствено магазинче „Двете копчета“, в което продават сувенири от Азия. Елизабет продължава да пише книги.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
3175 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини