Кремъл: Идва терористична заплаха от Турция! (обновена)

  • 26 ноември 2015 12:18

  • 10029
  • 0
Кремъл: Идва терористична заплаха от Турция! (обновена)
© gettyimages

От Турция идва терористична заплаха, каза прессекретарят на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 – Дмитрий Песков, предаде РИА Новости.

"Не изключваме заплаха от страна на Турция и заради това предприемаме всякакви мерки, с които можем да осигурим безопасността на хората и страната ни", посочи още чиновникът от Кремъл. Той също посочи, че насрочената за декември визита на турския държавен глава Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва не е отменена. В същото време много въпроси остават висящи във въздуха, каза още говорителят на президента на най-голямата по територия страна в света. Песков заяви, че Русия не налага ембарго върху вноса на турски стоки, а само въвежда по-строг контрол.

Темата за сваления руски Су-24 бе коментирана и от руския вицепремиер Дмитрий Рогозин. Той определи действията на турските военновъздушни сили като терористичен акт срещу страната му. Заместникът на премиера в Москва – Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега - също заяви, че ако в Анкара са се опитали да уплашат Русия, то явно са си направили сметки без кръчмар. "Ние ще доведем операцията си в близкоизточната страна до край", допълни той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10029 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини