Обстоятелствата около записите с "опраскването" са като сюжет за книга, смята шефът на ВАС

  • 26 ноември 2015 11:57

  • 1569
  • 2
Обстоятелствата около записите с "опраскването" са като сюжет за книга, смята шефът на ВАС
© Булфото

Според председателя на ВАС Георги КолевГеорги Колев Георги Колев е завършил Висшия институт на МВР през 1991 г. Бил е стажант съдия в Софийския градски продължаващият дебат по записите, в които се твърди, че участват Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в и Румяна Ченалова, и в които се говори за "опраскване" на магистрати, представлява изкуствено поддържане на напрежение с оглед на предстоящото гласуване на промените в Конституцията.

Подобни факти и обстоятелства са несъстоятелни. Те могат да са сюжет за книга, посочи Колев в рамките на дебат на заседанието на ВСС.

Членът на съвета Калин Калпакиев предлага проверката по случая и в записите в частност да е максимално публична. "Да направим и план как ще протече тя. Но трябва ясно да заявим на какво възнамеряваме да правим проверка. Трябва да се действа бързо, за да не оставим впечатление, че изчакваме събитията", каза той по време не дискусията.

Подкрепи го и Галина Карагьозова, която също поиска да бъде направена пълна и всеобхватна проверка на фактите.

Колегата им Камен Иванов е на мнение, че изслушването на Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в преди седмица е трябвало да бъде публично, пише БТА.

Предстои по-късно ВСС да продължи дискусията по темата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1569 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.12.09 | 10:40

2
А ти за какъв сюжет си,милиционер!?
вв

2015.12.09 | 10:40

1
От едно коти сте! Незабравяй!

Добави коментар

Водещи новини