D2 с традиционен декемврийски концерт на 3-ти декември в София

  • 26 ноември 2015 11:22

  • 729
  • 0
D2 с традиционен декемврийски концерт на 3-ти декември в София
©

D2 ще изнесат традиционния си декемврийски концерт, тази година в сърцето на София, клуб „Terminal 1“. Датата е 3 декември 2015 г. (четвъртък), вратите се отварят в 21.00 часа.

Шоуто ще открият Panic Station. Та са най-силната млада група в Пловдив, с натрупан концертен опит и съвсем заслужено 2015-а им донесе и първо място в конкурса на D2 - „Голямо междучасие“.

D2 старателно подреждат сетлиста си за концерта, като енергията на шоуто ще поддържат хитовете от последните им два албума - “6” и “Феникс”. Спазвайки традицията на декемврийските си концерти, те ще представят на живо ексклузивно и най-новите си все още неиздавани песни. Специални музикални гости на сцената ще са Ивайло (Noisy) Цветков, BOBO, LaTiDa и бийтбоксерът Red One.

Това ще бъде ударно рок шоу, което ще обобщи една много интензивна и успешна за D2 година, през която групата създаде поредния си хит – песента „Заедно“ feat. BOBO и Лора Караджова, последвана от паметното лятно турне по черноморието „В ритъма на лятото 2015“. А в последните месеци групата осъществи супер успешен конкурс и национално турне “Голямо междучасие 2015” и есенната видео премиера на радио сингъла „Краят на лятото“, който достигна до сърцата на меломаните.

Какъв е настоящият звук на D2, които не спират да се развиват и променят, в тон с личните си идеи и света на музиката, публиката ще чуе на 3 декември в „Terminal 1“.

Билети за концерта на D2 ще откриете в мрежата на Eventim на цена от 12 лева, както и на касите в Пикадили, Германос, Офис 1, На Тъмно, Usit Colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Terminal 1.

Вратите на Terminal 1 (ул. ,,Ангел Кънчев" 1, 1000 София) отвaрят в 21:00 часа. На място цената на билета ще е 15 лв.

Последвайте канала на

729 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини