Касим Дал с усмивка: ДПС и БСП ме подслушваха

  • 26 ноември 2015 08:09

  • 1516
  • 2
Касим Дал с усмивка: ДПС и БСП ме подслушваха
© Булфото

Касим Дал коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия появилата се информация, че са го подслушвали незаконно.

Дал разказа, че той е подслушван в рамките на 2 месеца законно, при което е било установено, че той не готви убийството на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, за което са го обвинявали. Въпреки това подслушването е продължило още 4 месеца. Касим Дал обясни, че това е станало по време на управлението на БСП, ДПС и "Атака" и поясни, че случилото се е политическа поръчка.

Днес отцепникът от ДПС заяви, че приема всичко с усмивка, но добави, че нещата наистина тогава, когато е бил подслушван, са били много сериозни. Дал разясни, че точно тогава заради заплахите е и назначена охраната на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, който продължава да се движи и до ден днешен с нея.

Касим Дал съобщи, че ще си търси правата в съда и ще обсъди всичко с адвокати. По думите му, обаче едва ли ще бъде разкрита истината и ще се стигне до край.

"Трябва веднъж завинаги да приключим с тези подслушвания. Тези ченгета нищо не са забравили от миналото и нищо ново не са научили", заяви Дал и напомни, че непрекъснато е подложен на натиск от 1985 година.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1516 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
да, да

2015.11.26 | 18:54

2
А не-ти трябва да приключиш с България и да си стоиш в любимата Турция.Никой не те иска тука, предател такъв.
ахмед

2015.11.26 | 18:54

1
сол ташака на ахмед доган се оплаква,че го притискали от 85 г.насам

Добави коментар

Водещи новини