Цацаров ядоса Методи Андреев (видео)

  • 26 ноември 2015 07:50

  • 3564
  • 3
Цацаров ядоса Методи Андреев (видео)
©

Депутатът от ГЕРБ Методи Андреев коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия информацията за опити за вмешателство в РПУ-Първомай.

Припомняме ви, че Андреев стана "мишена" на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в в сряда заради негов опит да "кадрува" в МВР. Народният представител бе предаден на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика, на която е член, защото пробвал да ходатайства за назначаването на "протеже" за шеф на РПУ Първомай. Макар че данните в сигнала на Цацаров не уличават в престъпление Андреев, главният прокурор пита комисията "дали действията на народния представител са съвместими с Правилника за организацията и дейността на Народното събрание".

Държавното обвинение разполага с показанията на бившия шеф на пловдивската полиция Пламен Узунов, че депутатът му звънял в началото на годината, за да му каже, че в РПУ Първомай се извършват нарушения, което налага директорът му да бъде сменен. Андреев директно му заявил, че има кандидат за поста.

Постъпката на Цацаров  ядоса много депутатът и той заяви категорично, че нито един главен прокурор не може да му затвори устата.

Андреев попита в студиото на "Здравей, България" защо, когато подава сигнали за нарушения не е поздравяван за това, а е обвиняван, че се меси в работата на изпълнителната власт.

Депутатът обясни, че според него случващото се не е отмъщение на Главната прокуратура заради убежденията му за промени в съдебната система, а е начин на работа. Той поясни, че по никакъв начин не напада Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и напомни, че с него се познават от дълги години и го определи за интелигентен човек.

В сутрешния блок на Нова телевизия Андреев сподели още, че преди седем дни е получил "поздрав" от един много добър негов приятел и така е разбрал какво ще се случи с него. Депутатът отказа да даде подробности за този "поздрав", тъй като поясни, че историята около него е лична и не иска да намесва името на приятеля си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3564 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.11.27 | 15:01

3
Това мекотело с тънък гласец Методиййй се взема насериозно!
FM

2015.11.26 | 23:27

2
Мазню ядоса Андреев с разни Методи.

2015.11.26 | 23:27

1
SELYAKA ANDREEV-SRAM ME E OT TAKIVA KATO NEGO

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини