Вижте къде няма да има днес вода в София

  • 26 ноември 2015 06:46

  • 868
  • 0
Вижте къде няма да има днес вода в София
©

"Софийска вода" временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Обиколна", кв. "Дружба" 2 се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на бл. 401, бл. 401А, бл. 402 и бл. 405.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул."Роса", кв."Горубляне" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на ул."Павел Красов", бул."Самоковско шосе", бул."Цариградско шосе", ул."Ханчето", ул."Шиндра", ул."Борис Ковачев", ул."Камчия" и хотел"Монтесито".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул."Ведрина", ж.к."Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 17.00 ч. в района на ул. "Симеоново" от ул."Ведрина" до ул."Васил Кирков", ул. "Проф."Хараламби Тачев".
Заради подмяна на спирателни кранове на ул. "Букет", кв. "Княжево" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. в района на бул. "Никола Петков" от ул. "д-р Григоров" до ул. "Войводина могила" (нечетните номера), ул. "Евлия Челеби", ул. "Дамяница", ул. "Войводина могила", бул. "Никола Петков".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Княз Борис Първи", Център, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. в района на ул. "Княз Борис Първи" от бул. "Сливница" до ул. "Козлодуй", ул. "Листопад".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Десислава Станева
868 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини