Миков: България затъва, няма развитие и икономика, мизерията расте

  • 25 ноември 2015 17:53

  • 2616
  • 9
Миков: България затъва, няма развитие и икономика, мизерията расте
© Булфото

В събота ще насрочим Конгрес, с който ще очертаем пътят на партията, каза лидерът на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в ефира на бТВ.

Няма да има оставка на Изпълнителното бюро на партията. Не е нужно да разтърсваме БСП, Има яснорешение на Националният съвет. Някакви хора искат да създадат напрежение, тичайки по медиите. Всички, които критикуват партията са участвали в решенията, които сме взимали. Всички имат право да искат оставката ми, но Конгресът единствен има право да ме свали от поста, категоричен е Миков.

Всички опитваха да внушават, че БСП ще са трети, разни социологически агенции искат да има само бащицата Борисов, а опозицията да изчезне, каза лидерът на БСП. Бюджетът е убиващ за България, днес се избра фискален съвет, който да е послушен, не допуснаха човек от опозицията, припомни Миков.

Икономиката затъва, България затъва все повече, мизерията расте. Има увеличаване на бедността, която се увеличава през последните 5 години. Цяла Европа инвестира в образование, но само в България се намаляват инвестициите, така се бори застоя категоричен е Миков.

Убийството на държавни болници е само и единствено в интерес на частните болници, каза социалистът.

Няма как да се върнат взетите заеми, икономиката ни не произвежда достатъчно. Работещите хора бягат от тук, няма да има работници съвсем в близко бъдеще, категоричен е Миков.

Няма как да се гради политика върху самозаписали се разговори. Проблемът е какви хора отиват в Съдебната система. Когато слагаш хора, които са ти послушни и изпълняват политически поръчки, тогава няма да има промяна, категоричен е Миков. Когато тръгваш да деполитизираш, тогава се появяват нови зависимости. Ние предложения за промяна даваме постоянно, завърши социалистът.

Последвайте канала на

2616 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2015.12.17 | 14:18

9
Този ако продължава с монолога си ще му избягат и последните 10 фена които са му останали.Прилича му да води група в детската градина,не политическа формация.Лидерството,онова магнетичното и вдъхновяващо е даденост и в много редки случаи се придобива.
малката истина....

2015.12.17 | 14:17

8
Прав си Миков,ПИЯНДЕ мръсно,от 23г откакто разсипвате и крадете България и мвсията Христос да дойде,няма да му стигнат 50г да ни оправи! Червени мърши,поне мълчете когато сте потопили България в "лайна"
Krom

2015.12.17 | 14:17

7
Ти нали нямаш никаква вина за това, маймуно жалка... Докато патрона ти Станишев я разсипваше имаше х.й в устата, но сега стана отговорна мома ... плакалница. Смешник.
FM

2015.12.17 | 14:17

6
България не затъва. Тя дълбае дъното.
Иванчо

2015.12.17 | 14:17

5
Миков,ха наздраве!БСП кучета го яли.
Ликвидiрат Българите ударно

2015.12.17 | 14:17

4
в редица региони населението просто с е изпарява..децата в училищата са тежко увредени вече трайно от полицейска техника вкл за видео наблюдение/абсолютно забранена от Закона// Магазини заводи и компании слагат катинари а персонала на улицата или немили недраги ВЪв всички градове водата вече е много съмнителна за миене даже заради нарочно монтирани черни мазни полиетиленови тръбопроводи//да се провери имат ли поне фалшиви сертификати за питейни водопроводи или и това нямат/похарчиха хиляди милиони живи народни евра да отровят водата тежко.. рязко нарастnа риска от обемно дирижирани мутагенези,патогенези и мутафицирания в ново изградени пречиствателни станции..
FM

2015.11.27 | 09:47

3
От невежи, облечени във власт, какво може да искате.
Саси

2015.11.26 | 14:42

2
Критици и недобробелатели винаги ще има. Важното е, че БСП е силна и не се поддава на целенасочени манипулации.
МВР разпространява чума черни убиици

2015.11.26 | 14:42

1
Прав е МИков..Страшна мизерия а партийно подставени харчат десетки хиляди милиони ограбвани от народ а пари само за изключително вредни недопустими обекти .. Засякохме активирани от полицаи черни остро терористични скенери в лични документи и талони на автомобили с които са ликвидирани бързо редица големи търговски обекти в Ловеч Да се проверят всички полицейски проверки на автомобили/снимат ги с камери и да с е докладва кой включва черни чума скенери срещу проверяваните... Около един милион с а пострадалите от черни убиици проникнали в домове офиси министерства и ведомства чрез активирани черо терористични съоръжения вградени в лични документи и талони на автомобили

Добави коментар

Водещи новини