Силиконки стягат гол протест срещу новите цени на винетките

  • 24 ноември 2015 16:35

  • 11028
  • 3
Силиконки стягат гол протест срещу новите цени на винетките
© Фейсбук

Фамозни силиконки излизат на гол протест срещу скока на винетките. Идеята роди плеймейтката Джулиана Гани, а на предложението се отзоваха още апетитни красавици, пише в. "България днес".

"Ще участвам на подобен протест, ще се получи забавно и провокативно. Караме върху ужасни пътища, а вместо да ги оправят, вдигат цените. Платих 300 лв. за изправяне на джанти точно от тези "прекрасни" шосета и магистрали", сподели пред вестника Гергана Райчевска, която е притежателка на титлите "Мис Силикон" и "Най-сочен бюст".

Гергана Райчевска

Бунтът на силиконктие поде и друга красавица, вдигаща бързо адреналина на мъжете. Настоящата "Мис Силикон 2015" Габриела Попова също е против скока на годишната винетка за автомобили от 67 на 97 лева.

"Подкрепям протеста, разбира се. Много се радвам, че Джулиана поде тази инициатива. Не може да има такова увеличение на цените, при условие, че пътищата не само в София, а в цялата страна са като кратери. Аз също живея в тази страна, уча тук, искам да остана да работя тук. Безумията, които се случват ден след ден, касаят мен и моето семейство. Четох, че и токът поскъпва. Живеем в някаква джунгла", заяви красивата блондинка.

Габриела Попова

Освен скока на винетките Габриела е против и високите такси в университетите. "Плащаме куп пари, а всичко се претупва. Държавата е на автопилот. Всеки живее ден за ден, а тия, които ни управляват, трупат пачки", сподели още русото изкушение.

Бойна готовност за гол протест изяви и гордата притежателка на титлата "Мис Джуки" Габриела Радославова.
"Дупка до дупка е състоянието на пътищата. Обират ни парите, а ние си трошим колите" заяви пред вестника блондинката, която е страстен привърженик на ЦСКА.

Голата демонстрация обаче е нож с две остриета, тъй като може да се хареса на управляващите и те нарочно да вдигат цените по-често, за да има такива протести, смятат в гилдията.

Габриела Радославова

Последвайте канала на

Novini.bg
11028 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
FM

2016.03.09 | 15:02

3
Даже и минетките, скочиха срещу винетките.
Гост

2016.03.09 | 08:59

2
Те вместо да се възползват от дупките по пътищата , протест ще правят..... Да си сложат по един вибратор на седалката и всяка дупка ще е кеф, сами ще гледат да минават през дупки хахахахах. .... сега сериозно, сигурен съм че няма да увеличат винетките, само като ги видят как поклащат цици по асвалта и се спъват в дупките с дългите си токчета , ще се засрамят и ще се откажат от идеята
sas

2015.11.28 | 18:29

1
А мъже могат ли да участват?

Добави коментар

Водещи новини