Търсят паркинги за гръцките автобуси в Сандански

  • 24 ноември 2015 15:43

  • 2301
  • 0
Търсят паркинги за гръцките автобуси в Сандански
© Булфото

Експерти в община Сандански и в полицията ще умуват заедно как да се реши проблемът с паркирането в курортния град. Задачата на специалистите постави новият кмет Кирил Котев, който привика на нарочна среща полицаи, за да се намери начин за регулиране движението по улиците на града и предприемане на конкретни мерки за паркиране и организация на трафика на МПС-та.

Решаването на въпроса с паркирането в Сандански, особено по време на празници и в почивните дни, както за местните жители, така и за гръцките автобуси и туристи е от особено значение. Не е тайна, че рейсовете от южната ни съседка често „запушват" важни пътни артерии. Кметът Кирил Котев заяви готовност и желание да бъдат взети краткосрочни и дългосрочни мерки за справяне с проблема. До дни съвместно с полицията ще бъдат взети възможно най-оптималните решения, свързани с местата за паркиране и на леки коли, и на автобуси.

„До лятото на следващата година проблемът трябва да бъде напълно решен и да се урегулира пътната обстановка и престоят на автобусите, превозващи гръцки туристи", увери градоначалникът.

Последвайте канала на

2301 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини