Геймъри, иноватори и предприемачи се събират в София

  • 24 ноември 2015 14:43

  • 2029
  • 0
Геймъри, иноватори и предприемачи се събират в София
©

За осма поредна година Балканското изложение на развлекателната и игрална индустрия (BEGE Expo) събра под един покрив водещи регионални и световни производители, организатори и експерти.

Днес и утре Интер Експо Център София ще се превърне в сцена за иновативни продукти и технологични решения, част от богатото портфолио на над 60 компании-изложители.

Събитието бе открито от председателя на Държавната комисия по хазарта Огнемир Митев, председателя на КРИБ Кирил Домусчиев и председателя на УС на Българската търговска асоциация на производителите и организаторите от игралната индустрия Ангел Ирибизов.

BEGE Expo събира водещи технологични компании, производители на игрално оборудване за казина и игрални зали, разработчици на игри за онлайн и мобилни приложения, технологични доставчици на платформи за онлайн игри и спортни залагания, компании, предлагащи софтуерни мениджърски системи за управление на бизнеса, затвърждавайки позициите си на най-важното събитие в игралната и развлекателна индустрия в Източноевропейския регион.

Тази година международните компании на BEGE Expo са около 60% от общия брой на изложителите, като останалата част е заета от български компании.

За първа година по време на BEGE Expo се провежда конкурсът Gaming StartUp Challenge за млади иноватори и предприемачи, които ще презентират своите бизнес концепции пред жури от експерти, за да получат подкрепа и възможност за бизнес реализация.

Водещият европейски производител на висококачествено игрално оборудване „Казино Технологии“ представи поредната си игрална сензация – игралният автомат ARCH, който първи бяха поканени да изпробват журналистите на събитието. Всеки от тях получи много награди, като най-голямата бе СПА уикенд в наш зимен курорт.


 

На изложението има обособен специален „Кариерен Център“ за всички заинтересовани млади кадри, които ще получат информация за свободни работни места, ще се запознаят с потенциални работодатели и ще научат повече за сектора.

За посетителите на събитието са предвидени и многобройни развлечения, като конкурс за красота, дегустации на гурме изкушения, демонстрация на тонизиращи и рефлекторни масажи, както и уникално барманско шоу с безплатни коктейли.

Последвайте канала на

2029 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини