Излиза първият роман на Константина Живова „Завинаги”

  • 24 ноември 2015 10:37

  • 1543
  • 0
Излиза първият роман на Константина Живова „Завинаги”
©

Очаквайте през месец декември във всички книжарници в страната първия роман на Константина Живова „Завинаги”.

Книгата й е вдъхновена и изцяло посветена на любовта, една вечна и неизчерпаема тема. Авторката разказва една истински завладяваща любовна история погледната от различни гледни точки. Романът й е леко поучителен, много интересен и истински вълнуващ! Тя е убедена, че след прочита на книгата, всеки читател ще се замисли за чудото наречено „любов”.

Романът ще ви развълнува, ще ви накара да се замислите, да се засмеете, да помечтаете и дори ще се преоткриете измежду редовете му! Много са писали и пишат за любовта, но не всички я усещат, а още по-малко са тези които я раздават! Тази книга ще ви накара да чувствате, да искате да раздавате и да получавате много любов ЗАВИНАГИ.



Константина Живова е телевизионна водеща и блогърка. През годините е била и организатор на телевизионни продукции в БТВ, Нова ТВ, ТВ7. Пред камера за първи път се появява официално като момиче на предаването „Сблъсък”. В предаването „Станция Нова” по Нова ТВ е била ко-водещ и в последствие водещ на риалити формат към „Станция Нова” – „Топ прически”. Става популярна като една от водещите в предаването на ТВ7 „Жените говорят“, заедно с Жени Калканджиева, Мая Савова и Катя Евро. Освен пред камера тя е работила и зад кадър в екипа на предаването „Всяка Неделя“ на Кеворк Кеворкян по Нова Телевизия.

Изявявала се е като актриса в някои български сериали, един от които е „Под прикритие“, сезон 4. В момента, авторката е посветила времето си на професията- блогър, създавайки и развивайки неин собствен видео-блог.


 

Последвайте канала на

1543 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини