Атентатори от Париж: Оланд е виновен

  • 23 ноември 2015 18:15

  • 6461
  • 2
Атентатори от Париж: Оланд е виновен
© gettyimages

Френският президент Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 е виновен за случващото се. Това са казвали терористите, превзели парижката зала Батаклан, където в нощта на 13 срещу 14 ноември загинаха 89 от от 130-те жертви на кървавите шест атаки, предаде Скайнюз.

Британската медия се позовава на един от водилите преговорите с екстремистите полицай, наричан Паскал. Служителят на реда предполага, че привържениците на Ислямска държава (ИД) най-вероятно са били под влиянието на наркотични вещества и са звучали нервно и неадекватно. "Атентаторите, с които говорих пет пъти, повтаряха едно и също", разказва Паскал. "Ние сме воини на Аллах и отмъщаваме за Сирия. За сегашните събития е виновен Оланд. Той изпрати в Сирия самолети, които убиват нашите жени и деца", допълва събеседникът на Скайнюз.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6461 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.11.25 | 00:38

2
Терористите тръгнали да убиват, обаче преди да убият се разчуствали горките и с ръка на сърцето и със сълзи на очите признали че Оланд бил виновен разплакали се.. и? дръпнали фитила.. между другото в тая вашата медия има ли поне един нормален защото и в нова са същите малоумници, който си мислят че народа са стадо овце и могат да ги манипулират както и когато пожелаят

2015.11.24 | 18:10

1
Иван Костов е виновен!

Добави коментар

Водещи новини