Остават броени дни до концертната вечер NightLive!

  • 19 ноември 2015 12:41

  • 905
  • 0
Остават броени дни до концертната вечер NightLive!
©

Остават броени дни до 21 ноември – датата, очаквана с нетърпение още от обявяването на второто издание на NightLive, което ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5”.

Чисто новите албуми и зашеметяващите аудио-визуализации на бандите Hidden Orchestra и Sofa Surfers плюс тежка доза смях от театралното представление „Концерт за френски ключ“ са нетайните съставки, които се бъркат за тази събота. Поредицата NightLive е част от програмата на тазгодишното издание на „Нощ на театрите“ и се реализира с подкрепата на Австрийското посолство в София и ирландското уиски Bushmills.

В 22:30 ч. началото на концертната нощ ще бъде дадена по един нестандартен начин чрез провокацията на актьорите Димитър Марков и Августин Демерджиев, наречена „Концерт за френски ключ“.

Вижте видео поздрава, с който актьорите ви канят да стартирате музикалния маратон NightLive на 21-ви ноември с голяма доза смях:

„Концерт за френски ключ“ е съвременната комедия на сливенския драматичен театър, която представлява надиграване между двамата актьори, които с лекота въвличат всички присъстващи в тяхната игра със смях и емоции. Представлението е част от официалната програма на „Нощ на театрите“ 2015.

Точно в полунощ на сцената на клуба ще се появят шотландците Hidden Orchestra, които пристигат в София с целия си блясък в пълен състав: Joe Acheson (електроника/бас), Poppy Ackroid (пиано/цигулка), Tim Lane (барабани/тромбон) и Jamie Graham (барабани). Електро-джаз вълшебниците ще представят новия си албум „Reorchestrations” и чисто новото си аудио-визуално шоу, които са плод на съвместната креативност на техния визуален артист – Tom Lumen и Joe Acheson – ядрото на целия проект.

Концертът на Hidden Orchestra e дългоочакван не само от феновете им в България, но и от самите музиканти, защото бе планиран да се случи  година по рано – през април 2014, но за съжаление тогава неприятен пътен инцидент на сръбската магистрала ги лиши от възможността да зарадват почитателите си.

Ето едно предложение как да се подготвите за емоциите, които ви очакват в съботната нощ с видео-промо с кадри от новото шоу, създадено от музикантите от Hidden Orchestra по повод световното им турне и гостуването им в София:

Вълнуващите изненади няма да свършат до там, защото черешката на тортата NightLive е оставена за финала с трип-хоп бандата Sofa Surfers, която в 01:30 ч. през нощта ще се появи на сцената на “Mixtape 5” с най-новата си продукция “Scrambles, Anthems and Odysseys”. Един албум, създаден като своеобразен протест срещу световните политики и задълбочаващите се липса на хуманност и емпатия у хората, изразен чрез дълбоки звуци и провокативни текстове.

Личната покана от социално ангажираната трип-хоп банда към българските им фенове:

„Австрийските Massive Attack“ също ще се появят за живо изпълнение в пълния си зашеметяващ състав: Markus Kienzl (бас), Wolfgang Frisch (китара), Michael Holzgruber (DJ/ барабани) и Mani Obeya (вокали). Финалната щриха към проекта добавя мултимедийният артист – VJ Timo Novothy, който с лекота ще облече звуците в картина, която да ви потопи още по-дълбоко в живото музикално изживяване, наречено Sofa Surfers.

Вижте видео проекта „Trains Of Thoughts”, създаден съвместно от трип-хоп музикантите и аудио-визуалния гуру Timo Novothy, за да си представите поне частично каква музикална разходка с психаделични визуализации ви очаква в събота:

Не пропускайте нощта на NightLive , когато на сцената на клуб „Mixtape 5” многопластови артисти ще ви пренесат в света на театъра и музиката!

Чуйте музикалния плейлист, специално селектиран, за да ви подготви за музикалната разходка на 21 ноември ТУК.

Билети „Ранно Пиле“: На цена 15/20 лв. само в магазин „Яко“ / Ул. „Граф Игнатиев“ 43/ или с резервация на 0886 33 33 67.
Стандартни и онлайн билети: На цена 20/25 лв. в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, На тъмно, OMV, Технополис, Билетен център НДК, Арена Армеец и др./

Следете Фейсбук събитието ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
905 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини