72-годишна жена загина при катастрофа между три коли на магистрала "Черно море"

  • 12 ноември 2015 09:46

  • 1582
  • 0
72-годишна жена загина при катастрофа между три коли на магистрала "Черно море"
© Булфото

72-годишна жена от Варна е починала след катастрофа между три автомобила на АМ „Черно море” в района на село Приселци. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Варна.

Вчера, около 16.30 часа, на пътя Варна - Бургас, в посока Бургас, в района на село Приселци, е възникнало ПТП с участието на три леки автомобила – „Опел Корса”, „Опел” - Астра и „Мерцедес”.

Водачът на лек автомобил „Опел” - Астра на 78 години от Варна застига и блъска отзад Л.А. „Опел” - Корса с водач на 76 години от село Пчелник, община Долни Чифлик, който спира вдясно по неизяснена причина. От своя страна Л.А. „Опел” - Астра е блъснат отзад от Л.А. „Мерцедес”, който идва след него.

Вследствие на катастрофата са пострадали трима души, пътуващи в Л.А. „Опел Астра”. Водачът е получил травма на гръбначния стълб; пътничка от автомобила – жена на 78 г. от с. Горен Чифлик, получава травма на глава и корем.

Най-тежко е пострадала жена на 72 години от Варна, която е настанена в Реанимацията на МБАЛ- „Св. Анна”, с опасност за живота, където по-късно е починала. Другите двама пострадали са настанени за лечение, без опасност за живота.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1582 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини