Йорданка Фандъкова: Ще проверявам всеки сигнал за корупция в общината

  • 08 ноември 2011 10:53

  • 1974
  • 3
Йорданка Фандъкова: Ще проверявам всеки сигнал за корупция в общината
©

Ще се боря с корупцията и всеки сигнал ще бъде подлаган на проверка. Това обеща столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, която положи клетва на тържествена церемония в Столичния общински съвет, предаде репортер на novini.bg.

Днес общинарите провеждат първото си заседание в новия си състав. Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска благодари за оказаното доверие от софиянци, които я пратиха в общината още на първи тур. Това не е само лично доверие, а доверие към града, категорична е Фандъкова. Добрите решения нямат партиен цвят, време е всички да се обявим срещу популизма и да се обединим заради надпартийните интереси на града, призова столичният кмет.

Като свои приоритети Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска посочи налагането на строга финансова дисциплина, но без това да натоварва гражданите. София ще продължи да усвоява европейските фондове, ще продължим да строим метрото и да модернизираме градския транспорт и пътната мрежа, гарантира Фандъкова.

Последвайте канала на

Novini.bg
1974 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.11.08 | 16:30

3
Уууу ставаме сериозни :)))
1

2011.11.08 | 15:46

2
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - - ЗАКУПИ ЛЮБИМАТА ФУТБОЛНА ФЛАНЕЛКА - сезон 2011/2012!!! БЪРЗО И ЛЕСНО С ЕДНО ВЛИЗАНЕ В САЙТА !!!

2011.11.08 | 15:46

1
Ще проверява тя, така, както Борисов проверяваше. Питайте Росенчо, той знае най-добре какво се прави, когато чиновник ти иска рушвет.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини