В Кавказ откриха загадъчна древна пещера

  • 08 ноември 2011 09:43

  • 2653
  • 1
В Кавказ откриха загадъчна древна пещера
©

В Кабардино Балкария е открита древна пещера, която е била търсена от хитлеристките агенти по време на тяхната експедиция в Кавказ, съобщава Директ нюз.

Пещерата е дълбока 80 метра, като цялата е прорязана от многобройни проходи. Учените предполагат, че пещерата е направена от човешки ръце, но кои са били създателите- не е известно. Учените са забелязали издълбани свастики на камъните, въпреки че се знае, че хитлеристите не са достигнали до пещерата.

Вътрешното устройство на пещерата също поразява с факта, че намесата на човешката ръка е очевидна. При това как е построено това и каква е била целта на построяването остава загадка за специалистите. Откритието породи много повече въпроси, отколкото отговори и ако свастиките се обясняват с древен слънчев символ, но всичко останало е покрито с тайна.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2653 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бастунизатор

2011.11.17 | 20:31

1
"Учените са забелязали издълбани свастики на камъните, въпреки че се знае, че хитлеристите не са достигнали до пещерата." Ахахахахаха, сякаш този символ произхожда от Третия райх! Ето ви нещо полезно: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B2%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0 .

Добави коментар

Водещи новини