Ще направя космическа станция и Семчиново да лети към космоса със совалки, обяви новият цигански кмет

  • 06 ноември 2015 08:17

  • 6918
  • 9
Ще направя космическа станция и Семчиново да лети към космоса със совалки, обяви новият цигански кмет
©

„Мисля сега през моя кметски мандат да направим една космическа станция и Семчиново да лети към космоса със совалки. Бившите управници направиха всичко - асфалт, пътища, сега остава една космическа станция“.

Така се опита да се пошегува новият кмет на пазарджишкото село Семчиново Пламен Темелков в опит да влезе в общината. А опити за това той прави втори ден поред, тъй като селото въстана срещу него, защото е циганин.

„Защо не се сърдят на тия, които не са гласували. Ето ви протоколите и от долната, и от горната секция. Ние сме 812 гласоподавателя. В тези гласове аз имам 537 от 28 и 32 от горната секция“, обясни той.

Аз съм бил 4 години общински съветник, имам опит, увери Темелков.

„Аз съм със средно образование, да не злоупотребяват господата, че съм с основно. Работил съм 10 години в „Кремиковци“. Знаете ли къде е това“, обърна се той към хората.

„Живея с около 2000 лева на месец. Първата автоморга в Семчиново беше моя. Имам две къщи“, продължи да разказва за себе си новият кмет на селото.

„През 2010 година ме провериха прокуратура, НСБОП, не знам си какви станции“, добави, неосъзнавайки грешката си, Пламен Темелков.

„Може ли единствената махала в пазарджишка област, нямаме нито едно незаконно строителство“, отговори Темелков на въпроса има ли незаконни постройки в циганската махала и дали, ако има такива, те ще бъдат бутнати.

Новият кмет на Семчиново бе попитан и за побоищата в селото, за които стана ясно.
„Това са единични случаи. Нали вчера видяхте как моите хора, всичко, тръгнахме надолу, няма проблем“, отвърна Темелков.

Междувременно възникна скандал между поддръжниците му и противниковия лагер.
„Досега махалата беше лишена. Хубави неща очакваме“, крещяха циганите, а полицаите се опитваха да ги разтърват.

„Аз им сложих асфалта в махалата, с мои пари“, уточни кметът.

Помолен да помири хората, той успя да каже само: „Ало, ало, алооо...“.

Ако трябва за куриоз, ще се откажа от престола и излизам на избори, усмихна се Пламен Темелков, попитан няколко пъти дали би се отказал на стола си.

В негова подкрепа се обяви и съпругата му, която втори ден се опитва да го изпрати до работното му място.


съпругата на Темелков

„18 години съм зад него. Питате кои са българските гласове? Аз съм българска и моите роднини са гласували за него. Аз съм счетоводител“, започна да се кара и кметицата.

Образува се обаче люта блъсканица пред входа на кметството, като трудно дори полицията успяваше да успокои хората. Едва, едва новият кмет на Семчиново успя да стигне до работното си място.

Последвайте канала на

6918 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Антония

2015.11.10 | 08:01

9
И професор Чирков , е циганин, но ето лекар - кардиолог, от световна величина. Не съм против!!! Когато си образован и доказан, че не прави зулуми, че не краде и най-вече и родолюбец, защо да не стане кмет? Само заради това, че е циганин. Това е тъпо!!! Има много достойни цигани!!!

2015.11.09 | 16:50

8
Ще трябва явно да свикваме с такива явления. В бъдеще прогнозирам повече ромски кметове, просто защото това население се размножава повече от нас и, тъй като са повече като бройка от българите, чисто аритметически, те ще избират с мнозинството си още цигански кметове. И така бавно и постепенно българското население ще се претопява и измества, докато не остане и един българин, а държавата се прекръсти на Ромалия.
Луд

2015.11.07 | 23:05

7
Прав е мангустата, да се сърдят на тия дето не са глсували. А скоро ни чака същото и на макро ниво.
Emigrant

2015.11.07 | 23:04

6
Kukluksklan I reshavame problema s mangalite
Ужас

2015.11.07 | 01:01

5
За съжаление след 50 години циганите ще са на власт, защото няма да има Българи...
Веско

2015.11.07 | 01:01

4
Решението е много просто, макар и болезнено. Трябва да се раздели държавата и да се направи ново Косово за тези които не се смятат за българи. И първата стъпка е спиране на всякакви социални помощи за хора които не са плащали данъци.
фанджо

2015.11.06 | 22:41

3
На следващите избори и Лом ще бъде с кмет циганин.От 25 хиляди 17 х са циганите.Единствено остава да се обединят.

2015.11.06 | 22:20

2
За съжаление сте прав. Аз имам две деца и се ужасявам от такова бъдеще за тях. Малцинство в собствената ни държава...Никак не ми се иска да емигрират, но какъв друг избор ще имат? Как се живее в циганска държава? То и сега не сме цъфнали, а какво ще стане, когато орките започнат да ни управляват?
Velina

2015.11.06 | 22:18

1
За какво протестират тези хора,имат пътища,канализация.Знаят ли какво е да живееш в софийски квартал без канализация,с разбити улици,да плащаш високи данъци , а да ти размахват пръст ,че нямаш право на благоустройство!

Добави коментар

Водещи новини