Авторът на най - големия банков обир у нас спокойно се разхожда из София

  • 07 ноември 2011 20:00

  • 8617
  • 4
Авторът на най - големия банков обир у нас спокойно се разхожда из София
©

Четири дни, след като бе освободен от ареста срещу 40 хиляди лева гаранция, Петко Митевски спокойно се разхожда из София.

бТВ успя да издири бившия главен касиер на Алфа Банк, който за около две години успя да изнесе 21 милиона лева от трезора на банката.

До миналата седмица никой не бе чувал за Петко Митевски. Днес този човек е обвинен за най-голямата банкова кражба в България, старателно крита повече от три години.

Потърсихме обвиненият за изнасянето на 21 милиона лева в дома му в столицата. Той обаче не пожела да ни отвори. По-късно излезе с автомобила си и се отправи към центъра

Митевски запази мълчание след въпроса къде са парите.

Не каза и по какъв начин е бил принуден да си признае пред ръководството на банката за кражбата, бил ли е накаран от друг да я извърши, дали ще се признае за виновен пред правосъдието, нито къде са парите.

За съжаление милионите не можахме да ги намерим, но продължаваме работа по случая. Работим по няколко версии, напреднали сме по някои от тях, каза прокурорът Пламен Георгиев

Прокуратурата работи и по версията за съучастници, а самият Митевски след като се скри от екипа ни, в крайна сметка пое в неизвестна посока. До четвъртък, когато Апелативният съд ще гледа прокурорското искане за повторен арест на обвиняемия.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8617 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.12.03 | 18:47

4
Тоя неможе да е по-голям обирджия от банките :O

2011.12.03 | 18:47

3
ДА КРАДЕШ ОТ КРАДЦИТЕ-ЕВАЛА!
joro

2011.12.03 | 18:47

2
Искам повече хора да крадат от банките Никак лошо не се отразява Те само повишават лихвите Обикновените хора почват повече да крадат от тях :)
vnv

2011.12.03 | 18:47

1
tarikat....bravo...za sajelenie v nikakv slu4ai ne e sam...i sega shte stane jertveno agne

Добави коментар

Водещи новини