Извратеняци наемат жени за оргии с животни

  • 03 ноември 2015 08:12

  • 56783
  • 8
Извратеняци наемат жени за оргии с животни
©

Българи са готови да платят 1000 лева, за да гледат как жена прави секс с куче, пише „Телеграф”. Репортер на изданието под прикритие отговорил на няколко обяви на зоофили в нета и останал шокиран. Оказало се, че мрежата е пълна с извратеняци, които търсят или предлагат оргии с животни срещу заплащане.

„Готина ли си? Изпрати ми снимка на теб и на кучето. Ако си секси, ще ти платя достатъчно”, обяснява един от „спонсорите” на оргиите с домашни любимци. Без излишни пазарлъци той обещава да даде хилядарка, за да наблюдава интимни ласки с расов пес.

В друга обява пък травестит предлага секс на дами и господа и допълва: „Ако желаете, мога да го правя с куче”. Тарифата е 60 лева.

Столичанин от кв. „Белите брези” е качил съобщение, че търси и суингъри за общи интимни удоволствия. Човекът обяснява, че е напълно сериозен и е оставил телефон за връзка.

„Жена ми и аз търсим някой, който да гледа с мен как съпругата ми се чука с кон или куче от Варна или околността. Нека да ми остави като отговор на коментара координатите си”, гласи друга обява в мрежата.

Извратени любители на кучета си имат и форуми, в които без притеснение споделят преживяванията си с различни породи. Дами дори обменят рецепти как да получат максимална наслада от „палавите езичета” на домашните си любимци. Някои заливали най-милото си с карамел, след което пускали болонката да го оближе. За акт с проникване били подходящи по-едри породи като немска овчарка и доберман.

Вдовица разказва, че прави секс с кучето си от 2 години. Първият път станало случайно, но оттогава не поглежда мъж. Смята, че сексът с куче я прави по-щастлива. С него достигала до няколко оргазма на акт, което не й се било случвало с мъж.

Друг нашенец пък се хвали, че успял да изнуди жена си да се пробва с домашен любимец, а той наблюдавал отстрани. „Първият път не се получи добре, но вторият стана. Оттогава започна да прави перверзни неща, които преди правеше веднъж на година”, споделя мъжът, който признава, че възнаградил усилията на половинката си, като й купил нова кухня.

Сексът с животно според православието е грях, заявява сливенският свещеник отец Силвестър. Той предупреждава, че за такова деяние миряните мога да бъдат отлъчени от църквата. На въпрос дали някой се е изповядал пред него за подобен грях, той отговаря, че няма право да коментира, но не помни такъв случай. След това веднага отсича, че човек, когато е християнин, не би практикувал подобно нещо.

Последвайте канала на

Novini.bg
56783 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2017.11.13 | 13:56

6
Побългариха масонските жертвоприношения.Кучетата от едри породи праскат мъже,а женските ги оправят магаретата.Така е в Америка.Образовайте се.За Анджелина Джоли има и снимки и репортажи от частни разследвания.
хааа-хаааа

2018.05.04 | 19:25

8
Разгледаи порно саитовете и ще видиш колко РУСКИНИ го правят с животни и то БЕЗПЛАТНО!!!

2017.11.13 | 13:56

7
Американски ценности

2017.11.13 | 13:56

5
Мръсници, ако аз ги видя тия травестити и извратеняци, че им чупя главите със бутилки от алкохол!

2017.11.13 | 13:56

4
Аз съм гледал филми как кyрви се чyкат с куче и кон.

2017.11.13 | 13:55

3
Че има такива неща има, ама дали репортера е направил разследване. Или само е прегледал една -две обяви и е до украсил нещата.
Бо

2017.11.13 | 13:55

2
А майкати правили го БЕЗПЛАТНО!!!

2017.11.13 | 13:55

1
Искам да видя една самотна жена с едро мъжко куче която не го е правила. ЕДНА ДА ВИДЯ

Добави коментар

Водещи новини