Шофьор помете 22 - годишна пешеходка в Бургас

  • 06 ноември 2011 14:43

  • 1389
  • 2
Шофьор помете 22 - годишна пешеходка в Бургас
©

22-годишно момиче е с опасност за живота, след като е била блъсната от лек автомобил, съобщиха от полицията в Бургас.

Инцидентът е станал вчера около 17.40 часа в района до бл. 36 в бурагския комплекс „Славейков", на локалното платно на ул. „Проф. Якимов" в посока към кръстовището с ул. „Янко Комитов".

Установено е, че лек автомобил „Рено 19", с бургаска регистрация, управляван от 34-годишния Т.Б. от Бургас, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, блъска неправилно пресичащата платното за движение пешеходка - И.А., 22-годишна от Сливен.

Пострадалото момиче е с фрактури на черепа и левия крак, с опасност за живота и е настанена за лечение в бургаската болница.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1389 2

Коментари 2

Добави коментар

2011.11.07 | 20:59

2
Не знам подробности и колко несъобразена с пътните условия е била скоростта на водача, но според нашето законодателство и с 20 км да блъснеш неправилно пресичащ пешеходец пак си виновен.Някои някои ще кажат че с 20 км шофьорът би реагирал навреме и това си е така... но не винаги.Веднъж завивах надясно навлизайки в тясна уличка и една баба се подхлъзна на тротоара и при падането левия и крак се озова пред задната ми гума и ме изкараха виновен.Не съм се съобразил с обстановката и че е възможно да почнат да падат баби от тротоара на платното.Та така.Шофьора винаги го отнася.В крайна сметка дано момичето се оправи и да внимава за в бъдеще.
Napalm

2011.11.07 | 08:28

1
Не че го защитавам човека но така става като пресичат неправилно пешеходците-аман от простаци.Гледат че в далечината идва кола свети му червено и пак пресича тъпия българин.Дано се оправи момичето ама другия път ще пресича когато и както трябва.

Добави коментар

Водещи новини