FLIRT Vodka получи достъп до едно от най-престижните световни изложения

  • 21 октомври 2015 13:32

  • 2623
  • 2
FLIRT Vodka получи достъп до едно от най-престижните световни изложения
©

От 18 до 23 октомври в Кан се провежда изложението TFWA, организирано от най-голямата duty-free и travel retail организация в света. То се реализира веднъж годишно и събира под един покрив всички водещи световни марки в категории от мода и бижута, през електроника, до храна и алкохолни напитки. Участието в изложението е отворено само за избрани компании и марки, които са селектирани по техния международен успех и предварително поканени от TFWA. Целта на събитието е лидерите в различните браншове да обменят опит, да подпомогнат развитието на бизнеса си, да намерят възможности за нови пазари, да представят своето портфолио на потенциални партньори.

Всяко от предходните издания на престижното изложение е било посетено от средно 6500 представители на повече от 3100 компании от цял свят. Изложителите са около 3000, като за втора поредна година сред тях се нарежда и затвърждава своето място на международната карта и FLIRT Vodka. Заслугите да се презентира наравно с марки като Bacardi, Danzka Vodka, Nemiroff, марките на Pernod Ricard и Diageo, идват благодарение на нарастващия интерес към водката от различните краища на света и увеличаващия се брой признания за качество от топ световни конкурси. В последните няколко години FLIRT успешно се развива на пазарите в 83 страни на 5 континента. Сред основните партньори на марката са Обединени Арабски Емирства, Кения, Нигерия, Чехия, Холандия. Международните награди наброяват няколко десетки към момента, а последните три ще бъдат обявени публично на Awards party в Кан. FLIRT добавя към колекцията си два златни и един сребърен медал от конкурсите The Vodka Masters 2015 и The Travel Retail Masters 2015 на реномираното b2b списание The Spirits Business.


На важното бизнес събитие в Кан FLIRT участва с иновативен щанд, на който представя ексклузивно своите 24 различни вкуса – разработени в отговор на специфичните изисквания и търсене на всички пазари, на които присъства. Професионален FLIRT барман презентира коктейлни миксове с водката чрез своеобразно flair show, за да представи нейните характеристики и най-вече – парти присъствие.

Последвайте канала на

Novini.bg
2623 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Геша

2015.10.21 | 14:04

2
Тая водка добре влиза
Rekrdiora

2015.10.21 | 13:48

1
Пича с очелата е много симптичен, ако всички така работят на шотове явно е много весело в Кан

Добави коментар

Водещи новини