Hidden Orchestra ще се присъединят към Sofa Surfers

  • 20 октомври 2015 18:10

  • 1188
  • 0
Hidden Orchestra ще се присъединят към Sofa Surfers
©

Шотландците Hidden Orchestra пристигат в София на 21 ноември, за да представят най-новия си албум и лайв шоу – Reorchestrations Hidden Orchestra ще изнесат новото си лай шоу Reorchestrations.

Live Show, създадено в чест на новия им едноименен албум в клуб “Mixtape 5” на 21 ноември, когато ще отнесат българската публика в техния свят на вълшебни звуци и приказни усещания. Събитието ще се случи с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills.

Със сигурност Hidden Orchestra са една от най-емоционалните независими музикални формации на нашето време, които по изключително нетрадиционен начин забъркват електронно и фолклорно звучене с джаз, класика, хип-хоп, дръм енд бейс и пост-рок. Вълшебниците Hidden Orchestra се завърнаха това лято с нова оригинална продукция на име Reorchestrations, която се появи на 26-ти юни за лейбъла Denovalli Records.

В процеса по създаването му Hidden Orchestra се възползват от пълния потенциал на техния музикален гуру Joe Acheson, който композира, изпълнява класическа музика, диджейства, продуцира, импровизира и реоркестрира звуците в новия проект. В крайна сметка се получава извънземна симбиоза между класическа, електронна, експериментална и фолк-акустична музика, която те хваща за ръка и излиташ заедно с нея в миг.

Не пропускайте срещата с извънземните Hidden Orchestra, които ще излязат на сцената преди трип-хоп бандата Sofa Surfers на 21 ноември в клуб „Mixtape 5” за едно приказно музикално изживяване наречено NightLive Series Vol. 2, организирано с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills!

Билети „Ранно Пиле“: На цена 15/20 лв. само в магазин „Яко“ на Ул. „Граф Игнатиев“ 43 или с резервация на 0886 33 33 67. Стандартни и онлайн билети: На цена 20/25 лв. в мрежата на Eventim.bg (Пикадили, На тъмно, OMV, Технополис, Билетен център НДК, Арена Армеец и др.).

Следете събитието тук:


Последвайте канала на

Novini.bg
1188 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини