Финалният трейлър на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II" представя 76-ите игри на

  • 13 октомври 2015 17:39

  • 2821
  • 0
Финалният трейлър на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II" представя 76-ите игри на
©

Малко повече от месец преди премиерата на дългоочакваната финална част Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II излезе последният трейлър към филма. В новите кадри виждаме една по-силна и по-уверена Катнис Евърдийн, която е готова да поведе бунтовниците срещу Капитола и президент Сноу. „Тази нощ вдигнете оръжията си срещу Капитола!“ е началото на решаващата битка срещу деспотичното управление на Панем. Кулминацията настъпва, когато Катнис се завръща на арената, където започнаха Игрите на глада, но този път не като трибут, а като свободен гражданин.

Един от най-смразяващите моменти в трейлъра е спокойствието и увереността, с които Сноу приема бунта на всички 13 окръга. Той е сигурен, че революцията ще бъде потушена, а редът в Панем възстановен. Препятствията и капаните, с които Катнис и бунтовниците трябва да се сблъскат по пътя си към Капитола, изключително много напомнят на арената на Игрите на глада. Ето защо, за да осводбоди Панем, Катнис трябва да се бие един последен път в 76-ите Игри на глада!

Финалът на една от най-успешните кинопоредици от последните години наближава. С премиерата на Игрите на глада през 2012 г. екранизацията на популярните романи на Сузан Колинс моментално се превръна в истински феномен. Истерията надхвърля и най-смелите очаквания на създателите. Трите филма, излезли до момента, събират световен боксофис от над $2 милиарда. Броят на феновете на филма във Фейсбук расте ежедновно и вече надвишава 22 милиона само на официалната страница на филма. У нас трите филма от поредицата също се превърнаха в истински хит. Боксофисът им надвишава 2.2 милиона лева. Игрите на глада: Сойка-присмехулка част I се разписа в историята в България като най-гледаната кинопремиера за 2014 г., а предишната част Игрите на глада: Възпламеняване се нареди на второ място в годината на своята премиера, отстъпвайки единствено на Бързи и яростни 6.

За филма:

Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II довежда поредицата до нейния силен завършек, когато Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) осъзнава, че вече не само оцеляването е поставено на карта, но и бъдещето на Панем.

С всички окръзи зад гърба си, Катнис се изправя срещу Президент Сноу (Доналд Съдърланд) във финален сблъсък. Заедно с най-близките си хора – включително Гейл (Лиъм Хемсуърт), Финик (Сам Клафлин) и Пийта (Джош Хътчърсън), и с риск за живота си Катнис тръгва с екип от Окръг 13, за да освободи хората на Панем и да убие Президент Сноу, който е твърдо решен да я унищожи. Смъртоносните капани и врагове и вътрешните дилеми, с които ще се сблъска Евърдийн, ще я предизвикат повече от всяка арена на Игрите на глада, на която е оцелявала.

Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II от 20 ноември в кината на 3D и 4DX, а от 27 ноември и на IMAX 3D!

Последвайте канала на

Novini.bg
2821 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини