аdidas представя новите революционни обувки за бягане - Boost

  • 13 октомври 2015 10:10

  • 2336
  • 0
аdidas представя новите революционни обувки за бягане - Boost
©

С дебюта си през 2013 г. технологията за омекотяване и възвръщаемост на енергията BOOST промени бягането и спортната индустрия като цяло. adidas не спира с нововъведенията. През последните две години немският спортен бранд разработва допълнителни технологични решения и обогатява серията Boost.

Новите Ultra Boost съдържат 20% повече амортизираща пяна BOOST. Технологията Primeknit, използвана в горната част на обувката, допринася за адаптиране напълно към индивидуалната форма на стъпалото и така осигурява по-голям комфорт. Новата TORSION®

SYSTEM технология, вградена в основата, позволява независимо движение между петата и предната част на стъпалото за първокласна стабилност, както и по-гладко и контролирано бягане. Boost осигурява енергия, която се възвръща обратно от подметката, повече от всяка друга пяна и материя използвана до момента. Технологията съчетава в себе си комфорт, удобство, и дава допълнителна енергия за максимални резултати.
 

Неподражаема възвръщаемост на енергията

Ultra BOOST предлага 20% повече BOOST амортизираща пяна с най-високата енергийна възвръщаемост в индустрията. Същевременно EVA средната част на подметката е премахната за по-директен контакт и пълно усещане на BOOST технологията. Създадена от хиляди уникални енергийни капсули, BOOST предоставя постоянно качество на представяне в продължение на стотици километри, при всякакви условия.

                                                                                                                                                               

Адаптивен комфорт

В допълнение към енергийната възвръщаемост на BOOST, Ultra BOOST включва и иновативно обновление на технологията PRIMEKNIT, създадена за да достигне нови висини при комфорта, поддръжката на стъпалото и стила.

По време на бягане стъпалото може да се разшири с впечатляващите 10 мм. Когато срещне съпротивление, това може да бъде причина за сериозен дискомфорт, триене и да доведе до контузии и мазоли. За разлика от другите подобни технологии PRIMEKNIT осигурява комфортна поддръжка в зоните, които не се разширяват по време на бягане, и адаптивно разстягане, където е необходимо, за да предостави максимално удобство.

Първокачествена поддръжка на стъпалото

Ultra BOOST включва и изцяло нова конструкция на петата, която подпомага естественото движение на ахилесовото сухожилие. Внимателно конструираната външна част при петата поддържа крака, като същевременно се адаптира към ахилесовото сухожилие. Новата и изключително лека стелка се адаптира към естествената форма на крака на бегача за по-персонализирано усещане.

Ultra BOOST TORSION® SYSTEM

Ultra BOOST предлага и нова TORSION® SYSTEM технология, вградена в основата на обувката. Това позволява независимо движение между петата и предната част на стъпалото за първокласна стабилност, както и още по-гладко и контролирано бягане. Ситемата също така помага за по-добра адаптация на подметката към земята и осигурява подкрепа на долната част на крака при натиск.

Последвайте канала на

Novini.bg
2336 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини