Пропадна част от училищен двор в София

  • 13 октомври 2015 09:20

  • 1339
  • 0
Пропадна част от училищен двор в София
©

За втори път това лято се наложило сградата на 120-то основно училище да бе укрепена. Въпреки това части от двора са пропаднали в понеделник сутринта, съобщава БНР.

Според директора на училището Цветанка Тонева голямото пропадане е пред центъра за работа с деца. "Най-вероятно това е процес, който е тръгнал от многото дъждове в последните дни. Предполагам, че не е добре направен самият ремонт, който е за канализацията. Точно пред центъра за работа с деца има много голямо пропадане. Просто трябва да дойде някой да насипе пропадането и да могат нещата да се оправят, да не пострада някое от дечицата", заяви Тонева.

Според главния инженер на район "Лозенец" пропадането не е свързано с укрепването на сградата. "Това е пропадане вследствие на омокрянето на почвата и е в зоната на изкоп за полагане на канализация, поясни главният инженер на район "Лозенец" Деян Тончев, който е направил оглед на място. Той обеща в рамките на деня и в началото на утрешния ден мястото да бъде засипано и да бъде възстановена настилката.

Според него укрепването на сградата нямало нищо общо с пропадането на околното пространство.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1339 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини