Бъчварова: Сидеров е посегнал на полицай, да се извини

  • 13 октомври 2015 08:14

  • 6709
  • 62
Бъчварова: Сидеров е посегнал на полицай, да се извини
©

Нашите служители реагираха правилно и не допуснаха да има разрастване на скандала с лидера на "Атака" г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Какво точно се е случило ще разберем, след като компетентните органи си свършат работата. Но за мен е недопустимо депутат да посяга на служители на реда. Имам такава информация, както и много свидетелски показания. Това каза вицепремиерът и вътрешен министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. в студиото на БТВ.

Тя разкри, че случаят толкова много е разтърсил обществото, че граждани са писали лично на вътрешния министър, за да изразят възмущението си. "Четирима лекари са ми писали, с настояване за публично извинение от г-н Сидеров. Всички присъствали представят различна версия за инцидента от тази на г-н Сидеров".

"Българските полицаи имат едно доста примерено поведение, не нарушават правата на гражданите. Има ред, по който ако се установи превишаване на правата, след което следва наказание, но случаят не е такъв. Благодаря на нашите служители, че не са допуснали да се разрасне скандала. Доста наши служители се занимаваха с Волен Сидеров".

"Това поведение е неприемливо", подчерта Бъчварова. "Не мога да уловя логиката посред нощ да правиш проверка за контрабандни стоки. Лично на мен ми се обадиха, след инцидента. Дори г-н Чуколов ми се обади в 1:30 ч., за да ме занимава със своята версия, но аз не разговарях с него", разкри Бъчварова.

Вътрешният министър увери, че МВР работи много усилено по проблема с контрабандата. Тя припомни, че от няколко месеца има структура, която работи конкретно по борбата с контрабандата, но подчерта, че Сидеров не е част от нея.

"Очаквам извинение от всички, които са се държали неуважително към служителите на реда. От 2006 г. до сега в навечерието на избори г-н Сидеров действа по този начин. Толкова дълго време служителите на реда са обвинявали, че ограничават права, че те се въздържат във всеки случай", посочи вътрешният министър.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6709 62

Свързани новини

Коментари 62

Добави коментар

2015.10.16 | 10:20

62
Само Атака

2015.10.16 | 10:20

61
Твърдо за АТАКА,номера не мина.

2015.10.16 | 10:20

60
Твърдо Атака
Георги

2015.10.16 | 10:19

59
Да, по изречените приказки, убедих се, че Сидеров редовно бие полицаите където и както му падне. Пргледах всички видеоматериали, но не мога да видя такова нещо за съжаление. Но няма как нашите управници и нашите медии да лъжат! Явно Сидеров ги удря със скоростта на светлината! Там камерите са безсилни. Има ударени, а няма удрящ. Сидеров, хванахме те, удряш хората със скоростта на светлината!!!!
Срам и позор

2015.10.14 | 13:20

45
Виж, че като има убийство или земетресение продажните медии не могат да изпратят 5 часа екип да заснеме случващото се докато сега точно след 10 минути имаше вече 3- екипа който снимаха. Също от МВР не обясниха защо на местопрестъплението беше изпратен екип на ПЪТНА ПОЛИЦИЯ при положение, че въпросния "клекшоп" не е МПС.
В държавата на мрака

2015.10.16 | 10:19

58
Всичко е възможно в държавата на мрака! Там където властват тъмни сили на мафиотски пари,там където политиците са убийци, фашисти, еничари, наркомани, извратени типове или просто нескопосани, недодялани, нискоинтелектуални примитивни генетични отпадъци, каращи приближените си да се обръщат към тях с "Цезаре", а всъщност са Българоубийци! В държавата на мрака няма бъдеще! Къде сте "Ранобудни Студенти"? Къде сте "Артисти"? Къде сте "Интелектуалци"? Нима продадохте душите си на Българоубийците, като Буда,Доган,Местан,Пеевски,Горанов,Р.Овч.,Овч,Рад.Кън., и други знайни и незнайни служители на мрака и на сатаната? Защо не се събудите от съня си дълбок и не ги разпнете, за това как убиват децата Ви, как ги тровят с решенията си и им отнемат всичко дори правото на живот? Моля Ви през сълзи Ви моля, вдигнете се! НАроде мой умиращ и изчеващ, убиван и предаван всеки ден СТАНИ! НА Р(ЕВОЛЮЦИЯ)!
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2015.10.16 | 10:18

57
Вepcията на тоя пaляк Волен е толкова смешна, че и в детcкитe гpaдини му се смеят. Ако бях там просто щях да ги пpeбия и двамата, а не да занимавам цялата държава с глyпости.

2015.10.16 | 10:18

56
Извини са ма ..... Волене К.рво пияна !
НЕ СЪМ РОБОТ

2015.10.16 | 10:18

55
Волен може да е болен, но е прав и не трябва да се извинява. Да се извините вие и от МВР, че умишлено прикривате наркоразпространението и престъпниците. Вие госпожо също трябва да се извините, че вече толкова години крадете от българския даннъкоплатец.

2015.10.16 | 10:18

54
При Сидеров извинението не върви. При него е рецидив. Само съд, и присъда, та белким кротне.

2015.10.15 | 15:35

53
Айдееее, още една за съдене! Давайте, още, още! Така Волен ще събере пари за погасяването на милиардите, които изтеглихте, предатели!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини