Лъсна още един кандидат-общинар с висящо дело и условна присъда за заплаха за убийство

  • 10 октомври 2015 11:06

  • 2076
  • 2
Лъсна още един кандидат-общинар с висящо дело и условна присъда за заплаха за убийство
©

Мъж с висящо дело за кражба на ток и условна присъда за заплаха с убийство е един от кандидатите за място в Общинския съвет на Хисаря. Местното ръководство на партията, която го издига, не вижда проблем в това и го заявява открито, показа репортаж на Нова телевизия.

Юсни Ибрям - осъден за купуване на гласове, кандидат за общински съветник, Димитър Серафимов - осъден за длъжностно присвояване, кандидат за общински съветник, Трайчо Василев-Пиже, човекът със седем присъди, който нападна екип на телевизията. Поредното парченце е Ненко Костов от Хисаря. Кандидат за общински съветник от Патриотичния фронт. Местните го наричат Императора заради страстта му към иманярството. За Императора обаче, пред камера, никой не смее да разкаже.

От Пловдивския съд отвърждават, че патриотът Костов е с висящо дело за кражба на ток и една влязла в сила присъда за заплаха за убийство. Осъден е на девет месеца условно, с три години изпитателен срок. Императора е потърсен в дома му, пред който е паркиран луксозния му автомобил. Казва, че е контузен не може да говори пред камера. Бързо прекъсва и телефонния разговор.
Екипът търси връзка с бъдещия общинар и в магазина за хранителни стоки - негова собственост. Това е обектът, където според две инстанции на Пловдивския съд, Костов се прикачил към мрежата и крал ток.

Атанас Куковски пък е името на човека, когото Костов заплашил с убийство. Куковски също е общински съветник. Потвърди за заплахата, но не застана пред камера заради предизборната кампания.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2076 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пламен

2015.11.11 | 11:07

2
Няма такава държава...

2015.10.13 | 19:59

1
а дали са само те

Добави коментар

Водещи новини