Сидеров се забърка в нов скандал, нападна жена и блъска полицаи в центъра на София (обновена+видео)

  • 10 октомври 2015 07:26

  • 11142
  • 280
Сидеров се забърка в нов скандал, нападна жена и блъска полицаи в центъра на София (обновена+видео)
© Булфото (архив)

Лидерът на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа стана главно действащо лице в шумен среднощен скандал пред магазин за алкохол и цигари.

Според информация на репортер на БТВ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Десислав Чуколов спрели пред "клекшопа" в близост до НАТФИЗ и заявили, че вътре има наркотици. В този момент мъж и жена се спрели, за да си купят цигари. Сидеров хванал жената за ръката и взел телефона ѝ. От Театралната академия излезли много хора и станал скандал. След това на мястото пристигнали и много полицаи. По първоначална неофициална информация, той е ударил полицейски служител, съобщава Нова телевизия. На мястото на инцидента са пристигнали шефът на СДВР Младен Маринов и главният секретар на МВР Георги КостовГеорги Костов Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Той е завършил Висш технически университет в.

Сидеров е подсъдим в дело за хулиганство заради инцидента на летище „Варна“ от миналата година. По време на полета от морската ни столица към София възникнал скандал между Сидеров, депутати от „Атака“ и френската дипломатка Стефани Дюмортие. Ситуацията не се успокоила и след като самолетът се приземил, а на летището Сидеров ударил полицай.

Лидерът на „Атака“ твърди, че този процес е политически и има за цел да му попречи да се кандидатира за президент. Това не е единственият подобен случай, в който се Сидеров или членове на неговата партия се замесват. През пролетта на миналата година мъж твърдеше, че е бил тормозен от политика в столичен ресторант. Политици от „Атака“ крещели в лицето на мъжа въпроси дали ще гласува за партията им, а накрая той бил и физически нападнат.

Може би най-известен обаче е скандалът на Сидеров от септември 2013 г., когато той и членове на партията му вилняха в белгийски ресторант. Към края на вечерта, недоволни от обслужването, те се държали агресивно, а накрая опитали да си тръгнат, без да си платят сметката.

През 2010 г. Сидеров участва в друг „самолетен“ скандал. По време на полет от София до Франкфурт той обиждал обслужващия персонал. Заради инцидента във въздуха при кацането на самолета бил посрещнат от полицаи, които обаче също били обиждани от българския политик. Германската прокуратура започна разследване, което впоследствие беше прекратено.

Съвсем наскоро Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа стана баща за първи път. Синът му - Волен Сидеров-младши, се роди преди по-малко от месец, на 17 септември.

Свидетели на случката разказаха пред камерите на Нова телевизия, че политикът е проявил агресия към собствениците на магазина. На любителско видео се вижда как депутатът от „Атака” Десислав Чуколов стои насред насъбрала се тълпа. Той снима и те снимат. „Видях как доста пияният Деислав Чуколов и също така доста пияният Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа вървяха по улицата. Малко по-късно стана тарапана, дойдоха полицаи, собствениците на клекшопа и впоследствие мисля, че Чуколов удари собственика на магазина”, разказа свидетелят Радослав Петров.

Собственикът на магазина Александрина Симеонова пък твърди, че Сидеров и дръпнал телефона от ръката, след като се опитала да заснеме случващото се. „Телефонът ми падна на 3 - 4 метра зад мен и той започна да ме стиска за лакътя”, казва Симеонова.

„Установявам, че в този обект се продават безакцизни стоки. Не случайно повиках полицията. Полицията, която дойде тук, започна да охранява, да слага чадър на този обект”, заяви от своя страна Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Той е категоричен, че във въпросния клекшоп се предлагат наркотици и нелегален алкохол. Как лидерът на „Атака” е получил този сигнал, не стана ясно. 

В последствие служители на МВР са направили проверка на магазинчето. Резултатът според собственичката е, че вътре няма дрога, нито цигари без бандерол. Разследването на Сидеров и компания е приключило след 4.30 часа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11142 280

Свързани новини

Коментари 280

Добави коментар

2015.10.12 | 16:54

280
Перхидроленото джудже пак е смъркало кокаин.

2015.10.12 | 16:54

279
От Атака са само МЪРШИИИИИ....запомнете МЪРШИИИИИИ! А проститутката Сидеров ще си получи заслуженото.
малката истина....

2015.10.12 | 16:54

278
Гладен е,вижте как е отворил уста! Ще яде един голям Х-У-И от българския народ!

2015.10.12 | 16:54

277
Босфор ТВ ли нещо не вярвам на тия,Даваи Волене не се вървай на тая гмеж,за това им плащат.Само Атака

2015.10.12 | 16:54

276
Само АТАКА
ЗАЩО воленуглу ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМАТА УХ МАМА ТИ ЯЛОВ

2015.10.12 | 16:54

275
ТОВА СЪЩЕСТВО ЯЛОВО Е ЗА БЕСЕНЕ И ТО ВЕДНАГА

2015.10.12 | 16:53

274
Горе главата Волене !! Само АТАКА !!
ЗАЩО воленуглу ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМАТА УХ МАМА ТИ ЯЛОВ

2015.10.12 | 01:55

273
ТОВА СЪЩЕСТВО ЯЛОВО Е ЗА БЕСЕНЕ И ТО ВЕДНАГА
ЗАЩО воленуглу ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМАТА УХ МАМА ТИ ЯЛОВ

2015.10.12 | 01:55

272
ТОВА СЪЩЕСТВО ЯЛОВО Е ЗА БЕСЕНЕ И ТО ВЕДНАГА
ЗАЩО воленуглу ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМАТА УХ МАМА ТИ ЯЛОВ

2015.10.12 | 01:55

271
ТОВА СЪЩЕСТВО ЯЛОВО Е ЗА БЕСЕНЕ И ТО ВЕДНАГА

Добави коментар

Водещи новини