Побойникът Джон Кери стана примерен, пазарува кисели млека с майка си

  • 10 октомври 2015 07:08

  • 2491
  • 0
Побойникът Джон Кери стана примерен, пазарува кисели млека с майка си
© Булфото (архив)

Англичанинът Джон Кери, който подлуди полицията в Несебър, е станал примерен, видя репортер на flagman.bg.

Напомпаният чужденец бе засечен да пазарува кисели млека в голяма верига магазини под строгия контрол на майка си, която пристигна у нас след задържането на сина й. Бодибилдърът вече е видимо спокоен и явно е решил да започне пречистващата диета след наркотиците още по време на престоя си в България. Двамата с майка му накупиха две торби хранителни продукти и след това се отправиха на разходка по ул. „Александровска”.

Припомняме, че още при изписването си от болницата напомпаният бодибилдър обясни, че не помни среднощния екшън, когато открадна мотокар, набоде с остриетата му два автомобила, потроши бензиностанция и оказа яростна съпротива на десетки униформени, като се самонарани с гаечен ключ. А при опита да бъде задържан бяха използвани едновременно пет чифта белезници.

След като се дрогира и влезе в ролята на злия екшън герой, Джон Кери има забрана да напуска страната. Срещу британеца е образувано досъдебно производство. Преписката по случая е предоставена от Районната прокуратура в Несебър на Окръжна прокуратура в Бургас заради очакването срещу него да бъдат повдигнати множество сериозни обвинения.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2491 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини