Цветанов отговори на реформаторите за черния пиар

  • 09 октомври 2015 20:07

  • 1504
  • 2
Цветанов отговори на реформаторите за черния пиар
© Булфото

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа излезе с официална позиция до медиите, свързана с твърденията на Реформаторския блок, че ГЕРБ финансира материали в медиите, които са черен пиар срещу лидери на партии от РБ.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Уважаеми господин Зеленогорски,

За пореден път използвам възможността да уверя уважаемите колеги от Реформаторски блок, че ПП ГЕРБ категорично и по никакъв начин не си е позволявала да се занимава с организирането на черен ПР срещу когото и да било. Категорично заявявам, че ГЕРБ не финансира материали в медиите срещу политическите си партньори или опоненти. В духа на толерантността, за която всички говорим, бих помолил и призовал да не правят подобни опити за внушение в тази посока.

Използвам възможността да Ви информирам още, че като председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ провеждам национална обиколка на страната и се срещам както със структурите на ГЕРБ, ката и със симпатизанти от цялата страна. Срещите ни протичат под формата на конструктивен диалог и обсъждане на политики за развитие на всички региони в България. Заедно с хората от цялата страна работим за промяна, за европейски облик на общините и за видими резултати за хората. Единственият тон, който структурите на ГЕРБ и аз като председател на Националния предизборен щаб на партията използваме, е позитивният и градивен тон.

В заключение, още веднъж заявявам, че както лично обявих в началото на кампанията, така и до края на кампанията, ПП ГЕРБ ще участва в предизборната кампания само и единствено с градивни политики и програми за развитие на всички български общини."

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1504 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.10.14 | 09:41

2
ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ТОЗИ ОСЪДЕН ПРЕСТЪПНИК.
BOIKOOOOOO TURSKA PAZAVROOOOOOOO

2015.10.14 | 09:41

1
TOQ IZROD NAISTINA SHTO NE E V ZATVORA TIKVIIIIII

Добави коментар

Водещи новини