Сотир Цацаров: Не се чувствам атакуван от Цветан Василев

  • 09 октомври 2015 16:39

  • 1716
  • 2
Сотир Цацаров: Не се чувствам атакуван от Цветан Василев
© Булфото

От страна на българската прокуратура е направено всичко необходимо искането за екстрадиция на Цветан Василев да бъде изпратено, сега тя зависи от сръбския съд. Банкерът Цветан Василев е лице, което се намира в съседна държава и екстрадицията му у нас зависи от съда на Сърбия. Това каза пред журналисти в парламента главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Тяхната работа нито мога да я коментирам, нито имам право да го правя, коментира Цацаров.

По отношение на обявеното от Цветан Василев в телевизионно интервю, че главният прокурор Сотир Цацаров е бил втори избор за този пост, той коментира, че до този момент от всичко, което е било обявено в публичното пространство е знаел, че е избор на друг човек, а сега чува, че е втори избор. „За мен е важно не какво ще кажеше пред микрофон от голямо разстояние и на телевизионен екран. За мен е важно, какво ще кажеш пред български следовател и съдия и все ми се струва, че това време ще дойде“, каза той.

„Навсякъде бях спряган, че съм избор на Бойко Борисов, сега разбрах, че съм избор на Делян Пеевски. След още няколко месеца той ще даде още едно интервю и ще разбера, че съм негов избор“, допълни Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, цитиран от "Фокус". Главният прокурор каза, че не се чувства атакуван от бившият банкер Цветан Василев.

Относно купуването на гласове и нарушения на изборното законодателство, Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в коментира: По всяко от делата, нещата стоят доста конкретно.

Отчитайте, че все още етапът е твърде начален. Не мога да определя ценоразпис на предлаганите суми за купуване на гласове, защото е твърде динамичен.

"На първо място сме призовали политическите сили да не спекулираме с чисто политически или популистични цели в тази кампания. Това би било и неоснователното подаване на сигнали, както и експлоатирането на кампанията за политически цели. Съвсем ясен пример дадох - отказ на окръжен прокурор в областен град да приеме кандидат за кмет заедно с целия му щаб.

Това е станало повод за обявена демонстрация, която ще има здрав разум да не бъде проведена пред сградата на Прокуратурата в Пловдив", обясни Цацаров.

Във връзка с разпространен в медиите запис на разговор на кандидата за кмет на Перник, главният прокурор коментира, че лицата, които се твърди, че са записани, са извикани за снемане на обяснения. "След това ще се провери достоверността на записа.

От значение е и времето, в което е правен записът. Очевидно е, че според текста на този запис, той касае изборен процес, но във времето кога е правен, ще се установява тепърва. Работи се активно от Прокуратурата в Перник", каза още Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1716 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
нищо ново от 25 насам

2017.05.10 | 09:40

2
А бе ти че си продажна мастия всички го знаем.

2017.05.10 | 09:40

1
СВИНЯ МРЪСНА,

Добави коментар

Водещи новини