Как да задоволиш нуждата от скорост

  • 09 октомври 2015 15:09

  • 1974
  • 2
Как да задоволиш нуждата от скорост
©

Желанието на уличните рейсъри за писта е нещо, което трябваше да се случи отдавна. Високата скорост може да убива и със сигурност го прави, но тя винаги е следствие на тежкия крак и липсата на всякакъв разсъдък.

Поредната сериозна катастрофа във Витиня със сигурност е обиколила медиите и е успяла да рефлектира върху всеки един читател. Войната по пътищата няма да бъде спряна с по-сериозни ограничения, по-жестоки глоби и санкции. Статистиката продължава да доказва, защото глобите летят, а резултати липсват. Едва ли има шофьор, който не е превишавал скоростта и не е правил глупостите, когато седне зад волана - безгрешни няма.

Познаваме удоволствията от високите скорости, познаваме и кефа от дрифта, но всичко това се случваше в контролирана среда. Уличните гонки са като красивите фойерверки - една грешка може да коства животи. Мирното шествие на уличните състезатели ще бъде първата стъпка, която може наистина да намали жертвите по пътищата и можем да говорим много по същата тема, но не плащат за думи, следователно ще се опитаме да помогнем на всеки човек, който е обречен да живее с гориво в кръвта и изпитва сериозната нужда от скорост. В следващите редове ще покажем как най-лесно и безопасно можете да я задоволите.

Направете една нормална писта

Не сме сигурни колко изоставени военни поделения има в България, но знаем, че има достатъчно самолетни писти, които не са използвани от абитуриентския бал на Лили Иванова. Това е празно и дълго пространство, което може да се превърне в най-добрата драг писта, за която мнозина мечтаят, елиминирайки околовръстното. Какво точно е необходимо освен прожектори, една линейка и една пожарна? Никой няма да строи адронен колайдър, никой няма да има нужда от пъдари, които да го следят, както и допълнителна бумащина. Празното пространство не изисква нищо друго освен ток и такса за викане на пожарна и линейка, които едва ли ще са толкова свирепи. Музиката няма да бъде необходима, защото всеки е натоварил колата си с повече говорители от концерт на Металика. Защо не може това да бъде направено? ЗАЩО? В Япония можете да откриете достатъчно изоставени места, на които човек спокойно да кара, без да се притеснява от полиция. Гарантираме ви, че пияните агресори ще бъдат елиминирани от групата!

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
1974 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.10.10 | 04:17

2
Нуждата от скорост се задоволява с пирон в задника!

2015.10.09 | 16:27

1
ами защо ? тогава няма да могат да Ви ползват за параван и да искат ; драстични; наказания , а глобите на са за Вас те са за всички каращи по-пътя а милиционерската пасмина иска да ГРАБИ и НАКАЗВА за щяло и не щяло и да крещи че е закон

Добави коментар

Водещи новини