Ето го новия Хю Хефнър (снимки+видео)

  • 09 октомври 2015 10:35

  • 21552
  • 6
Ето го новия Хю Хефнър (снимки+видео)
©

Огромни цици и лъскави коли правят от млад мултимилиардер новия Хю Хефнър, пише в. "България днес".

Германецът Бастиан Йота и съпругата му Мария организират грандиозни партита в имението си в Холивуд. Красивият богаташ прави всичко възможно да превърне дома си в новата Плейбой къща. Купоните са непрестанни и съседите им започват да се оплакват от охолния им начин на живот. Освен непрекъсната смрад от скъпи кубински пури махалата се тресе от силна музика и бучащи мощни автомобили.

"Това е хан, тук непрестанно влизат и излизат някакви непознати богаташчета. От шума на колите им не ми остава спокойна минута за сън, Пречат ми и ще подам сигнал в полицията", казва една от съседките.

Други се възпротивяват на голотиите, които са принудени да гледан денонощно. По думите на млада майка от скъпарския район по улиците се разхождат полуголи мадами, без да се притесняват, че гърдите им са на показ.

Бастиан Йота е роден в Германия. По неговите думи е принуден да напусне родния Мюнхен, тъй като там всички гледали с насмешка на охолния му живот.

"Плюеха ферарито ми и обиждаха непрекъснато жена ми заради огромния й бюст. Реших да се преместя в Лос Анджелис, където луксозния живот е нещо съвсем нормално", споделя напомпаният мъж.

По думите на двойката на месец те пръскат повече от 100 хил. долара, за да живеят така, както им харесва. Бастиан добавя: "Не ме интересува колко пари харча за една вечер, 10-20 хиляди долара, това няма значение за мен. Аз го приемам като инвестиция в щастието на моите гости, така всеки цент си струва".

38-годишният плейбой разказва как мечтаел да живее на топло място и да се чувства като героите от "Спасители на плажа". Любимият му сериал кара находчивия паралия да избяга от мрачния Мюнхен и да се насочи към Града на ангелите.  По думите му съпругата му Мария е по-пищният и красив вариант на Памела Андерсен.

"Похарчих много пари за операцията на Мария, но сега и двамата се наслаждаваме на големите й бомби. Сигурен съм, че тя е щастлива, когато я зяпат в деколтето", допълва самодоволният бизнесмен.

Въпреки че всички смятат 27-годишната му съпруга за златотърсачка, тя прави всичко възможно да покаже колко обича мъжа си.

"Старая се сутрин да ставам преди Басти, за да се оправя и да съм готова преди него. Той обича, когато изглеждам добре, и аз не мога да допусна да ме види чорлава и негирмирана. Нося секси рокли, който струват два бона", хвали се тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
21552 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
бат ГОНЗО

2016.03.30 | 01:08

6
бих чукал и двамата.

2016.01.25 | 21:56

5
ХАХОВЦИ ИМА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ !

2016.01.25 | 21:56

4
ДАИ БОЖЕ НА ВСЕКИМУ ТАКЪВ ЖИВОТ.Има за какво да му се завижда!!!!
Скандинавец

2016.01.25 | 21:56

3
Е тва е тъпата мечта на много българи, е сега поне видяха колко е смешно да се излагаш било то и Германия да си! ХА ХА ХА
Трол

2016.01.25 | 21:56

2
Барби и Кен.Богати парвенюта,но нямам нищо против да съм на някой от купоните.
9MM

2016.01.17 | 18:33

1
TOZI DA SE SVARZE S BAREKOV,NA EDIN AKAL SA....

Добави коментар

Водещи новини